10 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleCat de importanta este calitatea derulatorului tau de furtun?

Cat de importanta este calitatea derulatorului tau de furtun?

Cu siguranta ai fost nevoit candva sa uzi gradina, fie ca a fost vorba de cea personala sau a vecinului. Totul a decurs bine, pana in momentul in care a trebuit restrans furtunul. Lasand la o parte faptul ca te-ai murdarit pe maini, probabil ca furtunul s-a si incolacit pe derulator asa cum nu trebuie, lucru care este foarte enervant.

Ti-am pregatit aici cateva argumente care te vor ajuta sa intelegi importanta folosirii unui derulator de furtun de calitate: 

·        Te bucuri de o organizare mai buna

Un derulator de furtun eficient iti va permite sa depozitezi furtunul intr-un loc sigur. Infasurarea sau depozitarea unui furtun poate fi o sarcina dificila, mai ales daca utilizezi un furtun de dimeniuni mari.

Situatia se complica si mai mult cand furtunul este umplut cu apa, din cauza faptului ca apa ingreuneaza mutatul si infasurarea acestuia intr-un singur loc. Un derulator pentru furtun eficient va face mult mai usoara rularea si organizarea furtunului tau.

·        Iti ofera mai multa siguranta

Un furtun de gradina nesupravegheat reprezinta un pericol atat pentru tine, cat si pentru gradina ta. In functie de dimensiunea ierbii din gradina sau de locul in care se afla furtunul, este posibil ca acesta sa nu fie vizibil. Tocmai din aceasta cauza, exista riscul ca tu sau cei mici sa va impiedicati de el. Aici intervine derulatorul pentru furtun, care va avea grija ca furtunul tau sa fie pastrat in siguranta si il va tine departe de a fi un posibil factor de risc. 

·        Va creste durata de viata a furtunului

 Furtunul de gradina este foarte frecvent folosit in anotimpurile de vara si primavara. Il utilizezi, de asemenea, pentru a spala sub presiune terasa, masina sau diverse obiecte din curte.

Inseamna ca trebuie sa-l muti continuu, ceea ce creste sansa ca acesta sa fie deteriorat. In plus, un furtun lasat pe sol se deterioreaza mult mai repede decat furtunul depozitat cu ajutorul derulatorului.

Asadar, derulatorul pentru furtun iti permite sa il pastrezi in siguranta organizat. Acest lucru minimizeaza expunerea furtunului la conditiile meteorologice exterioare si creste durata de viata a furtunului. 

·        Gradina ta va fi protejata

Ai avut ocazia de a vedea o gradina unde furtunul pare sa nu fie miscat de mult? Furtunul ramas pe iarba pentru o perioada lunga de timp poate deteriora solul sau plantele de sub el. Folosind un derulator de furtun eficient, poti fi sigur ca gradina ta nu are de suferit. 

·        Vei economisi timp si bani

Un ultim avantaj al derulatoarelor de furtun eficiente si calitative este acela ca, dupa cum am mentionat si mai devreme in articol,  ele cresc durata de viata a furtunului si impiedica deteriorarea lui. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa il inlocuiesti prea des, avantaj care duce automat la economisirea banilor si a timpului pe termen lung.   

Inca nu te-ai hotarat? La Bartrom poti chiar sa iti personalizezi derulatorul dupa bunul plac!  Descopera gama larga de derulatoare pentru: aer comprimat, apa, ulei, gradina, sudura, derulatoare electrice si multe alte produse care vin in ajutorul tau pentru a-ti usura si eficientiza munca.

Cele mai citite

SUA va ajuta prudent Ucraina și Israelul

Noile proiecte de ajutor american pentru Ucraina şi Israel, anunţate luni de şeful republican al Camerei Reprezentanţilor, vor fi utile celor două ţări, a...

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...
Ultima oră
Pe aceeași temă