11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleCashback-ul Baack pune la dispoziție o modalitate modernă de economisire

Cashback-ul Baack pune la dispoziție o modalitate modernă de economisire

Marketing-ul mereu a fost în dezvoltare, iar vechile metode de a economisi, nu mai aduc profit de foarte multă vreme. Pentru lumea care trăiește la oraș este mult mai simplu, aceștia se acomodează rapid cu noile modalități de plată, pentru cei de la sate însă, utilizarea metodelor apărute recent este mult mai dificilă.

Dorința de a economisi și de a cumpăra produse la cel mai mic preț trăiește în fiecare dintre noi.

Achizițiile online – un mare avantaj pentru cumpărători

Cumpărăturile online sunt de mare ajutor tuturor. Acum este mult mai ușor să cauți un produs online, decât să vizitezi câteva magazine în timp real. Pe internet găsești platforme online, unde cumpărătorii se înregistrează și își fac cumpărăturile în mediul virtual. Numărul mare de magazine partenere cu site-urile cashback, face ca aceste platforme să concureze, iar rezultatul este în favoarea cumpărătorului, deoarece administrația magazinelor online simte nevoia să mai facă și careva oferte pentru a atrage cumpărători –  vouchere, oferte ocazionale, oferte de sezon și mai nou cashback-uri.

Baack.com – cashback până la 50%

Creșterea numărului de clienți care doresc să achiziționeze produse online dă cashback-ului posibilitatea de a se defini drept un nou mod de cumpărare, eficient și profitabil. În pofida cumpărăturilor online tradiționale, procurarea produselor prin intermediul platformelor cashback oferă avantajul de a primi bani înapoi de la fiecare achiziție. Unul dintre cele mai bune site-uri cashback este Baack.com. Făcând cumpărături prin intermediul acestui site, ai avantajul de a obține până la 50% cashback de la suma fiecărei cumpărăturii.

50% de la cashback- ul prietenului  – pot fi ai tăi

Pe lângă numărul foarte mare de cele mai populare magazine partenere, Baack.com propune și un program de afiliere foarte profitabil ”Adă un prieten”. Deci marele avantaj al acestui program este acela că tu vei primi câte 50% de la suma cashback-ului acestora. Mai mult decât atât, valoarea casback-ului prietenului tău nu va fi afectat în nici un fel. Pentru a putea beneficia de această oportunitate, nu trebuie decât să trimiți prietenilor tăi link-ul de parteneriat care îl găsești foarte ușor pe Baack.com. Imediat ce prietenii vor accesa link-ul și se vor înregistra pe site-ul Baack.com vor deveni automat membri ai acestui program de afiliere. Iar după ce vor face prima achiziție, vei fi în profit cu + 50%  de la cashback-ul primit de ei.

Cashback-ul este oferit doar pentru cumpărăturile online

Procesul funcționării cashback-ului este axat pe ideea că achizițiile trebuie făcute online, nu prin telefon sau direct pe site-ul magazinului. La fel de important este faptul că clienții trebuie să fie logați la contul Baack.com. Numai după aceasta, aceștia pot accesa magazinele partenere prin intermediul link-urilor publicate pe site-ul respectiv. În caz contrar, banii nu vor fi redirecționați în contul lor. Este un procedeu destul de simplu și comod. Pentru fiecare achiziție site-ul cashback primește un anumit procentaj din partea magazinelor partenere. Acest comision îl împarte cu cumpărătorul drept răsplată pentru achiziția făcută. Sistemul se bazează în întregime pe marketing-ul afiliat, folosind procesul explicat mai sus – un triunghi format din trei părți.

 

Pentru cei care iubesc să călătorească, Baack.com va fi o adevărată bucurie pentru că oferă un cashback ridicat la procurarea biletelor avia sau rezervări de hoteluri. Dar și celelalte arii de pe site sunt foarte profitabile, vorbind despre livrarea produselor alimentare, rezervări restaurante, cărți, magazine sport sau muzică. Aici puteți avea până la 50% cashback.

Bucurați-vă de achizițiile online făcute pe Baack.com.

Cele mai citite

Neuropatie diabetică: Tipuri, simptome și cauze

Neuropatia diabetică este o complicație a diabetului care afectează sistemul nervos. Este o boală progresivă, iar simptomele se agravează în timp. Neuropatia diabetică apare atunci...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă