15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCărucioare de transport - Depozitele au dotări de ultimă oră!

Cărucioare de transport – Depozitele au dotări de ultimă oră!

Fie că aveți nevoie de cărucioare transport manual marfă, lize transport sau de cărucioare pliabile 2 în 1, alegerea va depinde de tipul de marfă și greutatea pe care intenționați să o transportați. În prezent există mulți producători, dar și importatori, care vin cu o gamă impresionantă de soluții de transport pentru depozite comerciale, depozite de logistică, magazine cu amănuntul, fabrici, birouri, supermarketuri, magazine din peisajul retail.

Brandul Stanley este primul care satisface cererea cumpărătorilor, peste tot în Europa.

  

Care sunt cele mai eficiente soluții de transport?

Pentru transportul mărfurilor în supermarketuri și magazine, este perfect căruciorul pliabil 2 în 1, care este din oțel. Acesta este util și pentru proprietarii de case, garaje pentru că poate fi plasat cu ușurință în portbagajul unei mașini. 

O soluție excelentă pentru transportul mărfurilor este cărucior manual cu platformă pentru sarcini grele, care poate căra și 200-250 kg de marfă. Este foarte bun pentru sarcini grele. Are roți mari și rezistente, poate fi manevrat ușor. Este perfect pentru depozite comerciale, centre de logistică, magazine cu amănuntul, fabrici, birouri.

Căruciorul profesional cu platformă și 4 roți reprezintă o soluție grozavă pentru cei care au depozite de logistică și spații comerciale. Acest produs destinat transportului de marfă este durabil și rezistent, are o capacitate de greutate de 250 kg. Poate fi manipulat prin mânerul din oțel destul de ușor chiar și atunci când  platforma are volum mare de marfă  pe ea. Este perfect pentru depozite comerciale și centre de logistică.

Pentru transportul produselor la vrac și a aparatelor de uz casnic, sunt potrivite cărucioarele de marfă cu două roți echipate cu rafturi rabatabile. Acestea sunt concepute pentru manipularea mărfurilor în depozite de logistică, magazine de electrocasnice, servicii de curierat. Produsele pot căra și sarcini de până la 200 kg. Durata de viață depinde mai ales de rezistența și calitatea materialului roților.

Un alt model care face o treabă excelentă în depozite comerciale, servicii de livrare și magazine cu amănuntul este căruciorul tip platformă cu mâner; acesta are mâner din oțel și capacitate mare, de cca 150 kg. Acest model este ideal pentru manevrarea sigură a mărfurilor. Căruciorul este compact, durabil și perfect pentru depozite de orice fel.

Pentru a te convinge de calitatea produselor de top (cum sunt cele de marcă Stanley) poți vedea măcar unul din produsele din gama cărucior transport de pe LuckyStore.ro.

Avantajele principale ale acestor soluții de transport sunt:

·     Capacitate de a transporta sarcini grele

·     Rezistență mare la rugină și durabilitate în timp

·     Compactitatea este un avantaj pentru depozitele mici care au suprafețe limitate

·     Mânerul poate fi extensibil, deci poate fi reglat astfel încât să fie comod de folosit de persoane cu înălțimi diferite

·     Greutatea căruciorului nu este mare, deci este ușor de manevrat și depozitat

·     Au roți din cauciuc durabil în timp, rezistent la abraziune, care nu lasă urme pe sol

·     Plierea unor cărucioare este un avantaj în depozitarea lor

·     Au proprietăți excelente de rezistență la coroziune

·     Sunt avantajoase din punct de vedere preț-calitate.

În toate depozitele de logistică sunt necesare astfel de cărucioare, pentru că ajută procesul de transport și livrare. Ele reprezintă un echipament special de depozit care oferă încă două mari avantaje – minimizează timpul și crește eficiența zonelor utilizate.

O diferență importantă între aceste produse este creată de design, care este simplu și elegant.  Cărucioarele au caracteristici excelente, iar compactitatea permite manevrarea lor ușoară între liniile de produse, sau pe culoarele din orice tip de depozit ori spațiu comercial.

Astfel de cărucioare sunt utile și pentru transportul mărfurilor cumpărate spre mașina clientului, de asta sunt folosite și de supermarketuri și magazine mari. Unele modele sunt chiar indispensabile în depozite  și supermarketuri. Ele se folosesc și în fabrici și întreprinderi mici, în producție și comerț. De asemenea pot fi cumpărate și pentru uz personal, de către proprietarii de vile, care au nevoie de dispozitive transport greutăți în garaj sau curtea casei.

 

Cele mai citite

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Legea pentru prevenirea şi eliminarea violenţei şi hărţuirii la locul de muncă, promulgată de Klaus Iohannis

Legea iniţiată de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale (MMSS) pentru ratificarea Convenţiei privind prevenirea şi eliminarea violenţei şi hărţuirii la locul de muncă a...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă