Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Care sunt cele mai protective rase de câini pentru copii

Dragostea necondiționată a unui suflet, va înfrumuseța cu siguranță copilăria micuțului tău. De asemenea, copii care cresc în preajma animalelor devin mai sociabili și mai atenți atunci când vor crește.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 01.08.2018 - 13:29

Odată ce te-ai hotărât să iei un animal de companie pentru copilul tău, asigură-te ca te-ai informat destul de bine, deoarece unele animale au nevoie de medii speciale de trai. 

Există rase de câini care au nevoie de spațiu, dar și de o atenție deosebită. Mai jos sunt doar câteva dintre rasele care pot face viața copilului tău mai animată.

Beagle
Câinii Beagle sunt cei mai jucăuși și cei mai plini de viață. Aceștia se încadrează în categoria câinilor de statură mică. Sunt foarte blânzi, curajoși și sunt extrem de toleranți și grijulii cu toți copiii, mai ales dacă au contact cu aceștia de la o vârstă fragedă.

La fel ca și copiii, câinii Beagle au nevoie de multă mișcare. 

Labrador

Labradorul este un câine inteligent, bun și loial. Nu este nici agresiv, nici timid și este foare răbdător, ceea ce-l face o alegere perfectă pentru copii.

Labradorul iubește joaca, iar recuperarea jucăriilor este jocul său preferat. De asemenea vei descoperi că  iubitorul labrador este afectuos și ascultător, ceea ce înseamnă că micuții tăi se vor îndrăgosti instantaneu de el.

Bichon Frise

Bichonul este un câine perfect pentru familii. El este recunoscut pentru temperamentul plăcut și firea prietenoasă, dar și pentru aspectul de ”jucărie” pe care-l are. De asemenea, un avantaj este și părul, care nu cade în cantități atât de mari ca la alte rase.

Collie
Rasa Collie este plină de energie și este un companion ideal pentru copii. Această rasă face parte din categoria câinilor de talie înaltă. Câinii Collie sunt foarte inteligenți, iubitori și foarte loiali cu stăpânii lor.

Golden Retriever

Câinii Golden Retriever sunt o rasă foarte inteligentă și se remarcă printr-o memorie destul de bună. Această rasă este recomndată familiilor care dețin pentru prima dată un caine. Preferă spațiile liberi și mari, iar dacă sunt dresați corespunzător se pot adapta și la o viață într-un apartament. 

Necesită plimbări regulate și de asemenea le place foarte mult să fie în centrul atenției.

Comentarii