20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCare sunt cele mai preferate destinații pentru Revelion

Care sunt cele mai preferate destinații pentru Revelion

În această lună au crescut vânzările la pachetele de Revelion. Românii sunt dornici să petreacă Sărbătorile de iarnă în locuri cât mai frumoase, de aceea mulți dintre ei aleg destinații exotice. Cele mai apreciate destinații sunt Antalya, Dubai, Mauritius.

Românii care aleg Antalya au parte de oferte extraordinare la hoteluri de lux, cu cazare all inclusive și masă de Revelion. În Antalya ei vor petrece o vacanță minunată la plajă. Prețul pentru un sejur de 4 nopți poate fi între 400-790 de euro de persoană, cu zbor cu avionul inclus.

În Mauritius petrecerea de Revelion este de vis. Aceasta este una dintre cele mai frumoase țări insulare. Sunt pachete turistice foarte atractive de Revelion în acest an în Mauritius. Cei care vor un sejur deosebit trebuie să se grăbească să mai prindă oferte de cazare convenabile. Tarifele sunt în jur de 1000 de euro pentru un hotel de 3 stele, sau pot ajunge și la 1500 de euro dacă hotelul este de 5 stele.

O altă destinație exotică apreciată de români este Egiptul. Având în vedere faptul că în acest an un sejur pe litoralul de la Marea Roșie nu este foarte scump, mulți își doresc o astfel de vacanță și de aceea aleg stațiuni precum sunt Sharm-El-Sheikh sau Hurghada. Aici ei pot vizita cetăți, mănăstiri antice, pot merge la Cairo, Giza, Luxor, se pot distra cu scuba diving sau jeep safari.

 

În topul preferințelor se află și locuri minunate din țara noastră, cum sunt de exemplu Bucovina Transilvania și Maramureș. Românii fac rezervări pentru Crăciun și Anul Nou la pensiuni și hoteluri pe Valea Prahovei, pe Valea Oltului, în Brașov, la Bran, la Poiana Brașov.

De asemenea, românii sunt încântați să plece de Revelion în alte țări și orașe ale Europei. Ei preferă Anglia, Bulgaria, Germania, Belgia, Grecia, Italia, Franța, sau orașe precum sunt Atena, Amsterdam, Bratislava, Istanbul, Budapesta.

 

Sărbătorirea Revelionului în Amsterdam este una din cele mai bune alegeri. Acesta este orașul distracției, ca în fiecare an Revelionul este întotdeauna spectaculos. Sunt foarte multe spectacole live, muzică de toate genurile, șampanie și focuri de artificii extraordinare care explodează la miezul nopții. Totul se desfășoară în așa fel încât poți spune că ai trăit o experiență uimitoare de vacanță. Milioane de euro se cheltuie anual pentru ca în Amsterdam, de Revelion, să fie un adevărat spectacol.

În acest an sunt multe oferte de cazare la hoteluri care sunt foarte aproape de centrul orașului. Un adult trebuie să plătească pentru 4 nopți de cazare 278 euro la un hotel de 4 stele. Pe zi ce trece numărul de camere rămase scade, deci cei interesați trebuie să se grăbească să facă rezervări din timp.

Grecia este o destinație grozavă de vacanță atât pentru sezonul cald cât și pentru sezonul de iarnă. Românii preferă să meargă în Grecia la munte, unde sunt peisaje frumoase și pârtii de schi. În Grecia sunt localități montane unde peisajul este mereu acoperit de zăpadă din luna noiembrie și până în primăvară, iar specialitățile culinare sunt delicioase. În acest an sunt opțiuni de cazare avantajoase și la cabane de lux de 3, 4 sau 5 stele. În Grecia peisajul este de vis, sunt peșteri, cascade, sate care au casele din piatră, mănăstiri locuite sau părăsite, regiuni unde se fac drumeții organizare sau se poate schia. Cele mai renumite sate din Grecia, unde vin turiștii din toată lumea, sunt Kalarrytes și Syrrako. În partea de nord-vest a Greciei se află lanțul de munți Tzoumerka. Aici sunt numeroase cascade, izvoare, canioane, păduri sălbatice.

 

Oriunde ar călători românii în sezonul de iarnă, niciun loc nu este ca în Dubai. Revelionul în Dubai este destul de scump și totuși reprezintă una dintre cele apreciate destinații pentru Revelion. Aici petrecerile sunt impresionante, iar cazarea poate fi în restaurante elegante, de lux. Un sejur în Dubai poate fi în jur de 2800 euro pentru 2 persoane, avionul și micul dejun fiind incluse în preț. 

Cei care adoră marea, pot petrece câteva zile pe litoral, pot face Sărbătorile de iarnă sau Revelionul la malul mării. Sunt multe oferte de cazare Costinești la hoteluri care au vedere la mare. Chiar dacă nu va fi un sejur ca la munte unde oamenii se pot bucura de sporturile de iarnă, și la mare este minunat în acest anotimp, se pot face plimbări lungi pe plajă și petrece clipe relaxante în centrele SPA.

 

Sunt români care adoră să meargă în vacanță în Bulgaria, de aceea pentru ei au fost pregătite pachete turistice de Sărbători la Varna. Aici se pot bucura de liniștea mării, pot merge și în alte stațiuni de pe litoralul din Bulgaria. Cele mai populare stațiuni sunt Nisipurile de Aur, Kavarna, Albena și altele. Prețurile sunt destul de mici pentru un sejur pe litoral, dar sunt puțin mai mari în zonele de schi. În Bulgaria hotelurile sunt de lux, iar meniurile variate.

Creșterea vânzărilor la pachetele de Crăciun și Anul Nou arată faptul că românilor le pace să se distreze, să călătorească mult în perioada Sărbătorilor de iarnă din acest an.

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....
Ultima oră
Pe aceeași temă