31.5 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăLifestyleCare sunt cele mai noi tendințe în materie de încălțăminte

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de încălțăminte

DEICHMANN face o trecere în revistă a celor mai hot tendințe în materie de încălțăminte, traduse în noile modele disponibile începând de acum în magazine. De la saboți cu talpă chuncky la clasicul sneaker, iată ce ne dorim în noul sezon:

 

Platforme

Fie că le iubești sau te ferești de ele, sandalele cu platformă au defilat spre noul sezon la toate marile case de modă internaționale. Hot: poartă-le cu jeans în varianta grounge, cu talpă stil “tractoraș”. Hotter: orice model de espadrillas wedge cu panglici pe gleznă – sunt suficient de sexy pentr a-ți pune în evidență feminitatea dar și confortabile pentru a ține pasul cu distracția toată ziua.

 

Între degete

Slapii de piscină fac un upgrade în piele în varianta de oraș. Fixația designerilor pentru confort în acest sezon a dat naștere unor versiuni chic cameleonice, potrivite unor decoruri smart -casual. Obișnuitește-te să petreci mai mult timp la salon – pantofii cu baretă între degete se poartă doar cu pediciura impecabilă!

 

 

Flower power

Sandalele înflorate sunt cele mai chic descoperiri din acest sezon: tocul mic, pătrat sau ascuțit și baretele care subțiază optic talpa piciorului sunt rețetele succesului în combinație cu șosete subțiri (da, ai citit bine). Dacă nu ai mai purtat sandale cu șosete din școala generală este momentul să redescoperi această tendință adorabilă în cele mai cool combinații.

      

Black magic

O maxi tendință a sezonului cald pe care trebuie să o ai în vedere este reprezentată de pantofii negri cu vărf ascuțit. Sexy, aristocratici și extrem de eleganți, vor deveni obiectul dorinței oricărei fashioniste. Îi poți stiliza la orice ținută, cu condiția să păstrezi gleznele la vedere.

 

Tennis

Albi, din piele, sau colorați, din pânză. Design clasic. Succes garantat. Va fi dificil să te decizi între cele două modele retro de inspirație optzecistă care vor cuceri street style-ul 2021. Cel mai bine ar fi să nu te limitezi doar la o pereche.

Descoperă noile tendințe în colecțiile de primăvară-vară DEICHMANN în magazinele din țară și online shop.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă