13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleCare sunt accesoriile de care nu se despart cele mai populare vedete...

Care sunt accesoriile de care nu se despart cele mai populare vedete ale momentului

Fie că e vorba de accesorii pe care le poartă sau de stilul vestimentar, vedetele sunt deseori trend setteri dar și promotori ai eleganței clasice. Iată mai jos câteva dintre lucrurile pe care starurile internaționale le folosesc cel mai des, fie în călătorii, pe covorul roșu sau la o plimbare în timpul zilei.   

 

1. Valizele 
Călătoriile sunt o parte importantă din viața starurilor, așa că o valiză de calitate poate fi la fel de importantă pentru ele ca o pereche bună de încălțăminte sau un gadget pe care se pot baza.

Așadar nu e deloc surpinzător că ce aleg ei să poarte poate fi luat drept etalon pentru confort și stil.

 Actrițele Gwyneth Paltrow și Cara Delevingne au fost fotografiate purtând valize Rimowa,  Kim Kardashian călătorește cu o valiză Luis Vuitton Pégase Légère, dezvăluie site-ul Brit.co, iar  Jessica Alba și Adrien Brody poartă un model Carry on de la brandul fondat în 2015,  Away.

2. Șepcile de baseball
Paradoxal, șepcile de baseball au fot readuse în trend de case de modă cunoscute pentru eleganța lor. Balenciaga, Chanel sau Gucci au asortat în colecțiile din 2017 șepci de baseball la ținutele de pe catwalk iar trendul continuă și anul acesta, promovat de Versace și Burberry.

Astfel, nu-i de mirare că șepcile se găsesc și în garderoba starurilor.  Dree Hemingway, descendentă a familiei Hemingway, model și actriță asortează cu lejeritate șepcile de baseball la ținute elegante, în timp ce Rihanna sau Beyonce poartă șepci la ținute sport elegante.

Asortează și tu o șapcă la o ținută elegantă sau extravagantă, pentru un efect de contrast.

3. Micro ochelarii 
Ochelarii cu lentile mici și geometrice, în stilul anilor ’90  sunt în trend anul acesta și foarte populari printre tinerele vedete, fiind purtați de modelul și cântăreața Zoë Kravitz sau fotomodelul Gigi Hadid care a realizat chiar și o colecție de ochelari în stil retro pentru Vogue Eyewear.

Printre cele mai populare modele vara aceasta sunt cele realizate de branduri precum  Le Specs x Adam Selman, Ray-Ban, Urban Outfitters sau Saint Laurent.

Ca să fii în trend, poartă micro ochelari retro în forma ochilor de pisică sau cu forme geometrice aparte. 

4. Ceasurile
Ceasurile au fost dintotdeauna un simbol pentru statut. De la ceasuri de câteva zeci de mii de euro la ceasuri de milioane de euro, vedetele de la Hollywood nu economisesc când vine vorba de achiziționarea unui ceas de lux.

Kylie Jenner, vedeta de televiziune americană poartă un ceas Hublot cu diamante,  Jennifer Anniston preferă Rolex, iar Kate Middleton a ales să poarte în cadrul mai multor evenimente un ceas cu design clasic Cartier.

Brandurile de fashion se inspiră deseori din creațiile caselor orologere în ceea ce privește designul ceasurilor, realizând piese clasice și versatile, însă cu mecanisme din quartz și prețuri accesibile pentru toată lumea.

Poartă și tu un ceas Michael Kors sau Tommy Hilfiger pentru accesorizarea unui outfit clasic. 

5. Pantofii sport
Când vine vorba de outfituri casual multe vedete preferă, la fel ca oamenii de rând, să poarte sneakers, fie când merg la cumpărături sau călătoresc în jurul lumii.  Actrița Reese Witherspoon a fost fotografiată de paparazzi purtând Puma,  în timp ce Emma Stone preferă o pereche de Adidas Superstar.

Clasicii teniși Converse Chuck Taylor All Star sunt și ei încă apreciați și purtați în diferite combinații.  Malia Obama, fiica fostului președinte american Barack Obama îi poartă la jeans, la fel și actrița Katie Holmes, în timp ce actrița Millie Bobby Brown i-a asortat chiar la o rochie de seară, pe covorul roșu.    

O pereche de pantofi sport albi sunt extrem de versatili și merg asortați la ținute de zi, dar și seara pentru un look mai extravagant.

6. Gențile minione
Mereu în trend, gențile minione și delicate sunt apreciate de vedete atât pe catwalk, pe covorul roșu dar și la o ținută casual, de zi. 

Meghan Markle, noua membră a familiei regale britanice, are în colecția sa de genți mai multe modele minione printre care modelul Ghianda de la Altuzarra, modelul rotund Pixie de la Chloe sau Mini Venice realizată de DeMellier London.  

Fotomodelul Emily Ratajkowski  a fost fotografiată purtând un model de geantă în formă de inimă, Dior Scorpio Heart asortată la o rochie de seară, în timp ce Natalia Vodianova preferă gențile Petite Malle de la Louis Vuitton.

7. Telefonul smart
Conform site-ului fashionlady.in,  vedetele se împart în trei tabere când vine vorba de preferințele pentru telefoane mobile. Există cei care sunt fideli iPhone-ului ca Rihanna, Kim Kardashian și Kanye West, cântăreața Miley Cyrus sau actorul Samuel Jackson.

 Apoi sunt cei care preferă telefoane Samsung, cum sunt producătorul de muzică Jay Z sau legendarul aventurier britanic Bear Grylls, în timp ce fostul președinte american Barack Obama folosește Blackberry, la fel ca actrița Christina Ricci sau Lady Gaga.

Ce preferă să poarte starurile este deseori un punct de referință pentru stil și calitate, nu rămâne decât să-ți alegi idolii potriviți pentru inspirație, în funcție de propria ta personalitate și stil. 

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă