10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleCare este cel mai bun studio de videochat?

Care este cel mai bun studio de videochat?

Poate te-a tentat ideea de a te alatura acestui domeniu dar gama variata nu iti este de ajutor in luarea unei decizii sau poate doar te-ai intrebat care este pana la urma cel mai bun studio si ce il face sa poarte acest titlu.

In acest articol vom vorbi despre: ce categorii de studiouri exista, criteriile in functie de care sa iti alegi un studio si care caracteristicile unui studio profesionist si, in final, care este cel mai bun studio de videochat din Bucuresti.

Impartirea studiourilor pe categorii

In functie de site-urile cu care colaboreaza, studiourile se pot imparti in doua categorii: studio-uri care lucreaza pe site-uri freemium (videochat adult) si studiouri care lucreaza pe site-uri premium (videochat glamour). Un studio profesionist iti va spune de la inceput cu ce site-uri lucreaza si care este stilul abordat de acestia.

Site-urile de videochat premium sunt platforme care se bazeaza pe conduita modelului in care acesta este platit in functie de timpul petrecut cu un membru ( X$/minut). Aceste site-uri cer o anumita tinuta, un anumit aspect si o anumita calitate iar procentul oferit modelului este aproximativ 40% din banii incasati.

Site-urile de videochat freemium ofera libertate totala modelului in timpul prestatiei online. Aceste platforme le dau modelelor in jur de 60% din banii cheltuiti de un membru. Aceste site-uri de bazeaza pe tips-urile oferite de membrii in free chat dar exista si optiunea de “privat” in care modelul este platit in functie de timpul petrecut cu un membru.

Asadar, exista studio-uri care se bazeaza pe freemium dar la cererea modelului pot introduce si un site premium si exista studio-uri care lucreaza doar pe site-uri premium pe care le veti gasi in online sub diverse denumiri precum “studio glamour” sau “studio non-adult”.

Cum sa iti alegi un studio?

Poate fi destul de dificil sa faci o alegere avand in vedere plaja larga de variante si faptul ca primesti aceleasi promisiuni si esti asaltata de reclame care iti prezinta incasari imense si o viata fara griji din partea tuturor studiourilor. Daca vrei sa optezi pentru angajarea in videochat, trebuie sa fi atenta la mai multe aspecte.

Un prim aspect pe care trebuie sa il vizezi este legalitatea. Orice studio care se respecta va lucra legal si iti va oferi un contract daca vei alege sa colaborezi cu el. De asemenea, un studio profesionist va fi transparent inca de la inceput cu procentul pe care il vei primi si modalitatile de plata.

Totodata, este important ca studioul pe care il alegi sa iti ofere tot sprijinul de care ai nevoie pentru a evoula si sa contina o echipa formata din traineri care te vor ajuta sa ajungi la incasarile pe care ti le doresti si iti vor oferi sprijin moral, tehnicieni care se vor ocupa de orice problema tehnica, fotografi care iti vor pune atuurile in evidenta si make-up artisti.

Design-ul camerei si aparatura sunt si ele elemente esentiale. Asigura-te ca studioul are camere moderne, curate si dotate cu toata aparatura necesara.

Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti

Atunci cand vine vorba de cel mai bun studio de videochat exista multe aspecte de luat in considerare. La ora actuala, unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din Bucuresti este Kendra Studio.

Cu o vechime de peste 3 ani in domeniu si doua locatii in centrul orasului, Kendra Studio, este de departe cel mai profesionist studio din Bucuresti axat pe site-uri freemium. Ce il face sa se separe de concurenta sunt premiile acumulate in ultimi ani, sistemul de training care se updateaza constant pentru a include ultimele noutati ale site-urilor si pentru a se modela pe situatiile actuale, programul de doar 7 ore online si posibilitatea efectuarii platilor atat bilunar cat si zilnic.

De asemenea, la Kendra ai parte de un venit minim garantat de 1000$, bonusuri lunare, procente cuprinse intre 50% si 65% si transparenta totala. Se lucreaza pe cele mai bune site-uri freemium si cu cea mai noua si performanta tehnologie. 

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, o dată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă