10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleCare este cel mai bun salon din Bucuresti unde te poti vopsi...

Care este cel mai bun salon din Bucuresti unde te poti vopsi balayage

Balayage-ul prezinta avantajul de a-ti oferi un look natural, ce pare sarutat de soare, usor de intretinut si nu in ultima rand la moda. Prin urmare, femeile s-au declarat iremediabil seduse, iar numarul de saloane si de stilisti care promit sa iti ofere acest look ravnit a crescut considerabil.

Cu toate acestea, nu toti cei care afirma ca sunt capabili sa realizeze un vopsit balayage chiar beneficiaza de experienta si cunostintele necesare. Pentru a nu risca sa obtii rezultate nesatisfacatoare, viziteaza neaparat cel mai bun salon din Bucuresti pentru vopsit balayage (link catre https://www.1dream.ro/vopsit-balayage-2017-2018/): 1Dream Beauty Studio by Raluca Racovita. Daca nu esti inca sigura de alegerea ta, iti destainuim mai jos motivele pentru care trebuie sa apelezi la noi!

Tehnica balayage necesita abilitati practice pe care nu orice stilist le are.  Balayage provine din franceza si inseamna „a trece un obiect peste un altul”. In acest caz, este vorba despre miscarea pensulei pe suvita de par. Rezultate extraordinare nu pot fi obtinute decat de profesionistii care stiu foarte bine ce trebuie sa faca, respectiv ce presiune sa aplice. Look-ul final trebuie neaparat sa fie unul subtil, care sa semene cu trecerea razelor de soare prin suvite, extrem de sexi si de natural.

Echipa de la 1Dream Beauty Studio este condusa de nimeni alta decat Raluca Racovita, unul dintre cei mai talentati stilisti si make-up artisti din Bucuresti. Raluca e experta in vopsirea parului balayage si si-a impartasit cunostintele profesionistilor cu care lucreaza. Dupa un balyage executat la salonul nostru, vei arata ca si cum abia te-ai fi intors de la mare, cu parul luminos si trasaturile frumos puse in evidenta.

Este foarte important sa stii ce nuante trebuie amestecate. Tehnica balayage seamana putin cu pictura: stilistul e un artist care combina pe sevalet culori ce trebuie neaparat sa se potriveasca perfect si sa serveasca aceluiasi scop, acela de a te face mai frumoasa. Nu e suficient ca nuantele sa fie compatibile intre ele, ci trebuie sa iti avantajeze si pielea, precum si culoarea ochilor. Tocmai de aceea, este necesar sa apelezi la un profesionist cu ochiul format, precum cei de la 1 Dream Beauty Studio.

Un balayage clasic presupune in general radacini in culoarea naturala sau vopsite intr-o nuanta asemanatoare si un mix de 2-3 culori pe lungimi. Fiind vorba despre cel mai bun salon din Bucuresti unde te poti vopsi balayage, 1 Dream Beauty Studio iti pune la dispozitie si variante de balayage pastelate, moderne si de impact.

Balayage este tehnica potrivita pentru oricine, atat timp cat e executata de un stilist cu experienta. Probabil cel mai important atu al vopsitului balayage este ca se potriveste oricui, dar ai nevoie de un profesionist care sa stie cum sa adapteze nuantele. Aceasta tehnica arata foare bine pe parul blond, dar si pe cel brunet sau saten, pe care il deschide la culoare si caruia ii ofera volum seducator. Poti opta pentru balayage si daca esti roscata sau visezi sa ai reflexii aramii in par: spune stilistului ceea ce iti doresti si impreuna veti ajunge la un rezultat cu totul special, care te va fermeca.

Mai jos vei vedea cat de bine se potriveste balayage-ul fetelor cu orice culoare si lungime de par, in imagini realizate in salonul nostru, de care suntem foarte mandri! 

Noi te asteptam cu drag in saloanele noastre, pentru a-ti oferi cel mai frumos balayage. Suna la numarul 0728 580 314 si fa-ti o programare la 1 Dream Beauty Studio, cel mai bun salon din Bucuresti pentru par vopsit balayage!

Cele mai citite

Premierul plănuiește investiții de 15 miliarde de euro din banii arabilor. Care va fi rezultatul?

Premierul Marcel Ciolacu, aflat zilele acestea în Qatar și Emiratele Arabe Unite, planifică să aducă bani în țară de la arabi pentru investiții. Vorbim...

Climate Change Summit Awards premiază tinerii și IMM-urile ce propun soluții practice la provocările climatice

Climate Change Summit, cel mai mare eveniment regional pe tema schimbărilor climatice, susține și premiază soluții inovatoare și transformatoare din Europa Centrală și de...

9 persoane rănite și pagube raportate în urma cutremurului din Japonia

Cutremurul care a lovit sud-vestul Japoniei s-a soldat cu 9 persoane rănite şi a provocat pagube, au anunţat joi autorităţile. Seismul cu magnitudinea de 6,6...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU