7.4 C
București
luni, 25 octombrie 2021

Cântăreţul Tom Jones a anulat mai multe concerte

Jones, printre ale cărui hituri se numără „It’s Not Unusual” şi „Delilah”, şi-a cerut scuze fanilor, pe platforma de socializare online Twitter, pentru că a fost nevoit să îşi anuleze show-urile.

„Sir Tom Jones a fost diagnosticat cu o infecţie bacteriană şi este tratat în spital. Boala este sub control şi ne aşteptăm la o recuperare rapidă”, se arată într-un comunicat.

Artistul a mai spus că speră să îşi continue turneul britanic actual în luna august.

În cariera sa de peste 50 de ani, Tom Jones a avut un impact puternic asupra stilurilor muzicale pop, soul şi rhythm & blues şi a lansat piese celebre, precum „Delilah”, „Mama told me not to come”, „What’s New Pussycat”, „It’s Not Unusual”, „Sex Bomb”, „Thunderball”, „She’s a lady”, „Burning Hell”, „Tower of Song” şi „Hit or Miss”.

Tom Jones a primit titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic din partea reginei Elizabeth a II-a, în 2006. Alte momente semnificative din lunga sa carieră sunt câştigarea unui premiu Brit „pentru cea mai bună contribuţie a unui artist în muzică”, a trofeului Silver Clef pentru toate realizarile sale, a distincţiei Hitmaker (SUA) din partea compozitorilor americani din Hall of Fame, în 2010, a prestigiosului premiu Music Industry Trust (Marea Britanie), dar şi titlul de bărbatul anului 2012 din partea revistei GQ.

Ultima oră
Pe aceeași temă