12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleCântăreața Kylie Minogue se căsătorește! Cine a cerut-o de nevastă

Cântăreața Kylie Minogue se căsătorește! Cine a cerut-o de nevastă

Kylie Minogue s-a logodit cu partenerul ei Paul Solomons. Anunțul a fost dat de mama vitregă partenerului artistei, Billie Piper, căreia i-a „scăpat” informația în cadrul unui interviu.

Cei doi formează un cuplu din 2018 și, în ultimele luni, deși au apărut zvonuri în presă, artista nu a dorit să mai ofere nicio informație în legătură cu orice speculație legată de căsătorie.

Gloria a spus că a cunoscut-o pe Kylie și că i-a plăcut.

„Este foarte drăguță, sunt încântată că sunt logodiți. Este foarte interesant. Dar, îmi pare rău, nu-ți mai pot spune mai multe, pentru că mi s-a spus să nu vorbesc. Îmi respect fiul și o  respect prea mult pe Kylie ca să mai spun și alte detalii”.

Ea a mai precizat că nu știe unde și când va avea loc nunta.

Zvonurile despre o posibilă logodnă au apărut încă din luna octombrie 2020, când cei de la New Idea scriau că Paul și Kylie intenționează să se căsătorească în 2021, la Melbourne, în cazul în care situația sanitară o va permite.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă