19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleCântăreața de muzică populară Steliana Sima, clipe de coșmar după infectarea cu...

Cântăreața de muzică populară Steliana Sima, clipe de coșmar după infectarea cu COVID

Boala s-a manifestat destul de dur și cântăreața de muzică populară a avut de tras până a depășit momentul.

„În noiembrie m-am îmbolnăvit. De la filmări am luat. Era perioada filmărilor de sărbători, ia microfonul, da microfonul. Am simțit inițial o durere de ureche, o senzație pe care o mai am în platourile de televiziune din cauza aerului condiționat. Mi-a fost teamă să nu am COVID și conștiința din mine m-a trimis la testare. Și a ieșit pozitiv. Și eu și soțul meu am avut virusul în corp. Am început cu prima schemă de tratament, la mine nu a dat rezultate, la soțul meu a funcționat. Am făcut tratamentul acasă, m-am tratat prin telefon. Am avut șansa să păstrez saturația bună, nu am avut nevoie de oxigen”, i-a povestit Steliana Sima lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP, emisiunea difuzată de Prima TV.

Steliana Sima crede că norocul ei a fost că a respectat sfaturile medicilor și a aplicat acasă procedurile din secțiile ATI.

„Saturatia am păstrat-o datorită acestui tapotament care se face și în spital.  Pui spirt pe spate și bați pe plămâni. Simțeam cum se ușurează plămânii și vedeam cu crește saturatia.”

Cântăreața de muzică populară a petrecut săptămâni întregi în casă, în izolare.

„Am avut simptome, mă durea capul, am avut frisoane, nu aveam poftă de mâncare. Cât am fost bolnavă am mâncat numai murături țărănești, amestecate. Organismul avea nevoie de vitamină, mi-a spus medicul. Până nu am trecut pe perfuzii nu m-am pus pe picioare. Am rămas apoi cu plămânii afectați și cu ficatul”, a marturisti Steliana Sima la Exclusiv VIP, emisiune difuzată de Prima TV de luni până joi, de la 15.00.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...

Remus Pricopie: “Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat?”

"Dacă medicul Cîrstoiu nu are șanse să câștige alegerile, de ce se depune un efort atât de mare să fie discreditat si, eventual, eliminat...

CSM amână soluţionarea cererii de suspendare din funcţie a judecătoarei din dosarul în care este implicat Vlad Pascu

Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a amânat, miercuri, pentru data de 24 aprilie, soluţionarea propunerii Inspecţiei Judiciare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă