19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCand mergi in vizita la un bebelus, ii poti oferi aceste haine...

Cand mergi in vizita la un bebelus, ii poti oferi aceste haine nou nascuti!

Ne dorim sa oferim un cadou practic, util atat pentru bebelus, cat si pentru parinti, iar hainele reprezinta o idee buna, atat timp cat sunt achizitionate cu grija.

Bebelusii au nevoie de articole vestimentare realizate din materiale naturale care sa le protejeze pielea sensibila si sa nu le provoace iritatii sau alergii. In plus, trebuie sa stii ca accesoriile pot fi periculoase pentru cei mici, motiv pentru care este important sa alegi doar modele simple.

Iata cateva haine nou nascuti pe care le poti oferi cu incredere atunci cand mergi in vizita la un bebelus:

1. Body-uri cu imprimeuri hazlii

Body-urile nu vor fi niciodata in plus in garderoba unui prichindel, deoarece sunt foarte practice. Ele pot fi asortate usor cu alte haine pentru nou nascuti si pot fi purtate atat ca tinute de interior, cat si de exterior. Pe deasupra, body-urile pot fi schimbate rapid, deoarece au un sistem de prindere prin capse, fapt care o va ajuta pe mamica in momentele in care puiul ei isi murdareste hainele.

Daca vei alege body-uri din bumbac, micutul se va bucura de confort maxim si libertate de miscare. Bumbacul previne transpiratia excesiva si absoarbe umezeala, asa ca prichindelul se va simti minunat de fiecare data cand va purta aceste haine nou nascuti. Opteaza pentru body-uri cu imprimeuri hazlii de la un magazin de incredere, asa cum este liloo, si ii vei face proaspetei mamici o surpriza frumoasa!

2. Salopete cu maneca lunga

Pentru ca temperaturile devin din ce in ce mai scazute, o idee buna este sa-i daruiesti prichindelului salopete cu maneca lunga realizate din bumbac 100% sau catifea. Acestea sunt moi, pufoase si ii vor oferi celui mic confort termic.

Mai mult decat atat, salopetele sunt haine pentru nou nascuti foarte versatile, astfel ca pot fi folosite pe post de pijama, dar si ca tinute de exterior pentru joaca sau plimbari. Ele pot fi asortate usor cu alte articole vestimentare si au un sistem de prindere prin capse, asa ca bebelusul va putea fi imbracat si schimbat rapid.

3. Seturi bebelusi din 3 sau 4 piese

Acestea sunt alte cadouri foarte apreciate de mamici. Atunci cand mergi in vizita la un bebelus, poti achizitiona un set format din 3 piese (o caciulita tip boneta, un body cu capse laterale si maneca lunga, o pereche de pantalonasi cu botosei) sau din 4 piese (o caciulita tip boneta, o bluza pentru bebelusi cu maneca lunga si inchidere frontala, pantalonasi cu botosei si manusi).

Alege un set format din haine nou nascuti confectionate din bumbac natural si ii vei oferi micutului un outfit complet si foarte confortabil!

Intra pe liloo si vei descoperi o colectie bogata de articole vestimentare pentru prichindei, realizate din materiale de cea mai buna calitate. Preturile pe care le ofera acest magazin online sunt accesibile pentru orice buzunar, iar daca vei comanda produse care depasesc suma de 100 de Lei, vei beneficia de transport gratuit. Prinde ofertele si achizitioneaza un cadou deosebit pentru micutul prietenei tale!

Cele mai citite

Ministrul Transporturilor: „Contractul pentru încă un lot din secțiunea montană a Autostrăzii A8 intră în licitație”

Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis joi spre validare la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice documentaţia pentru contractul necesar construcţiei lotului...

Legea pentru prevenirea şi eliminarea violenţei şi hărţuirii la locul de muncă, promulgată de Klaus Iohannis

Legea iniţiată de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale (MMSS) pentru ratificarea Convenţiei privind prevenirea şi eliminarea violenţei şi hărţuirii la locul de muncă a...

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...
Ultima oră
Pe aceeași temă