22.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleCamila Cabello va juca rolul Cenuşăreasa într-un proiect după o idee a...

Camila Cabello va juca rolul Cenuşăreasa într-un proiect după o idee a lui James Corden

Cabello va şi implicată şi în compunerea muzicii pentru acest proiect, care a pornit de la o idee originală a lui James Corden.

Filmul va fi produs de Corden şi Leo Pearlman.
Noua variantă a poveştii „Cenuşăreasa” va fi mult mai muzicală decât versiunea originală.

Cele mai cunoscute versiuni sunt filmul animat lansat de Disney în 1950 şi remake-urile din 1997, cu Brandy şi Whitney Houston, şi cel din 2015, cu Lily James. 

Cântăreaţa de origine cubaneză, care a făcut parte din grupul Fifth Harmony înainte de a îşi începe cariera solo, a devenit celebră la nivel mondial cu piesa „Havana” şi albumul „Camila” (2018), care a debutat pe primul loc în 110 topuri diferite ale iTunes.

Kay Cannon a fost nominalizată la Emmy pentru scenariul „30 Rock” şi a mai semnat comediile „Pitch Perfect”. Debutul regizoral şi l-a făcut cu „Blockers”, comedie în care au jucat Kathryn Newton, Leslie Mann, Ike Barinholtz şi John Cena.

James Corden este gazda „The Late Late Show” de la CBS. El a jucat în „Ocean’s Eight” şi face parte din distribuţia filmului „Cats”.

Cele mai citite

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...

Stoltenberg, după discuția purtată cu Klaus Iohannis: „România este esenţială pentru apărarea Flancului Estic al NATO”

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat marți seară, după discuţia cu preşedintele Klaus Iohannis, că România este esenţială pentru apărarea Flancului Estic...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...
Ultima oră
Pe aceeași temă