18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleCălătorește oriunde ai nevoie alături de Transcar SRL

Călătorește oriunde ai nevoie alături de Transcar SRL

Fie că plănuiți o vacanță cu familia sau cu prietenii, team building cu colegii sau trebuie să trimiteți oaspeți la o nuntă sau la botez, soluția ideală este să apelați la o companie care oferă servicii de închirieri autocare sau microbuze. Prin urmare, vă veți asigura că toate persoanele prezente vor petrece cât mai mult timp împreună, vor ajunge la destinație mai repede și mai sigur și, nu în ultimul rând, vor cheltui mai puțin, deoarece această opțiune este mai bună decât transportul cu mașina privată.

 

De ce să alegi Transcar?

Pe lângă performanțele remarcabile, nu există nicio îndoială că Transcar SRL este, de asemenea, o companie care pune multe principii pe primul loc. Satisfacția clienților este foarte importantă, iar recunoștința și feedback-ul lor joacă, de asemenea, un rol foarte important. De-a lungul anilor firma de închirieri microbuze si autocare s-a asigurat că se fac îmbunătățiri la flota. Transcar vă va oferi clarificări și asistență atunci când este nevoie și va găsi cea mai benefică soluție pentru dvs.

Utilizarea serviciului de închiriere microbuze oferit de Transcar SRL pentru călătorii de grup este o opțiune bună. Împărțirea costurilor de călătorie prin închirierea unui microbuz privat este o soluție mai rezonabilă decât conducerea de mașini private la destinație. Dacă intenționați o întâlnire de familie, un eveniment special sau alte ocazii în care trebuie să transportați grupuri mai mari, vă rugăm să luați în considerare utilizarea serviciilor de închiriere de microbuze.

 

Microbuze Moderne

Serviciul de închiriere microbuze Transcar vă oferă unele dintre cele mai eficiente și fiabile vehicule pentru transportul unui număr mare de persoane. Mercedes Vito are o capacitate de încărcare de până la 1369 kg fiind cea mai mare sarcină din clasa sa și este echipat cu un sistem de siguranță care utilizează cea mai avansată tehnologie: asistent de întreținere a atenției, asistent la pornirea pantei, asistent la stabilitatea curentului lateral, sistem de monitorizare a presiunii în anvelope ,precum și airbag pentru șofer si copilot. De asemenea, Volkswagen Transporter are funcții bazate pe cea mai recentă tehnologie: sistem ESP avansat, sistem LED integrat în oglinzile exterioare, sistem de asistență laterală, afișaj de presiune a anvelopelor (PKA). Ambele microbuze au 9 locuri, transmisie manuală, servo, aer condiționat, sistem de sunet stereo și suficient spațiu pentru bagaje.

 

Serviciul de închirieri microbuze pentru transportul de angajați

Transport angajați simplu și rapid

Serviciile de închiriere de microbuze sau autobuze sunt deosebit de rentabile pentru angajatori și angajați, iar companiile de transport oferă servicii oricui are nevoie de transport, oferind doar microbuze și autocare de cea mai bună calitate, vehicule moderne și bine întreținute, șoferi profesioniști și prețuri fără concurență.

Acestea sunt livrări de grup de angajați între departamentele companiei și transport individual de călători de-a lungul rutelor convenite în conformitate cu programul propus. Autocarele confortabile și microbuzele de lux sunt la dispoziția clienților oricărei companii sau firme

În calitate de proprietar sau manager al unei companii, fabrici sau fabrici, punctualitatea este prima prioritate, mai ales atunci când afacerea implică activități continue neîntrerupte cum ar fi producția de mărfuri sau call center. Timpul înseamnă bani, astfel încât serviciul de închiriere a microbuzelor oferit companiei vă poate ajuta să vă asigurați că angajații sunt la locul lor la locul de muncă. Desigur, va trebui să stabiliți un orar și o rută pentru a prelua și a preda angajații acasă și a stabili o cale de întoarcere. Prin urmare, serviciul de închiriere a microbuzelor companiei va fi utilizat pentru a rezolva problema punctualității la locul de muncă.

Sperăm că veți apela serviciul nostru de închiriere de autocare și microbuze pentru a avea o experiență plăcută. După ce planificăm călătoria împreună, ne vom ocupa de tot ce aveți nevoie și vă vom permite să faceți doar ceea ce vă place. Vă vom prelua la ora stabilită, veți avea întregul microbuz sau autocar, vă vom duce la destinație în condiții impecabile și vă vom servi ori de câte ori aveți nevoie!

Cele mai citite

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă