Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: 1923.ro

Cadourile-experiență, un trend în ascensiune

Cadourile-experiență vin mănușă, aducând destinatarului ceva ce râvnește: timp pentru sine.

Share

Diana Moldovan 0 comentarii

Actualizat: 19.07.2019 - 09:11

Modul în care este „cheltuit“ acel timp face ca darul să fie cu adevărat memorabil. Pe acest lucru s-a bazat și Oana Pascu atunci când a pus bazele magazinului online de cadouri-experiențe Complice.ro. Ce se caută? Adrenalină, călătorii virtuale și nu numai, escapade romantice. „Anul acesta am introdus în portofoliul de cadouri unul dintre cele mai moderne circuite din Europa pentru un plus de adrenalină și viteză, o escapadă urbană într-un penthouse spectaculos, singurul tren privat din România care oferă un circuit de cunoaștere și descoperire a zonelor pitorești din Transilvania, un simulator de zbor Boeing 737, un atelier de design floral, altul de pictură pe porțelan și, nu în ultimul rând, un complice care îi introduce pe clienți în arta japoneză, de la gastronomie și ceremonia ceaiului, până la arta florilor presate și origami“, explică Oana Pascu.  

Potrivit unui sondaj LinkedIn, 73% dintre utilizatori ar prefera să aibă timp să facă orice își doresc mai degrabă decât să primească un bonus la salariu.

Comentarii

loading...