19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCadouri de poveste la ROMEXPO

Cadouri de poveste la ROMEXPO

TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN reprezintă un preambul al sărbătorilor de iarnă, locul în care, timp de trei zile, sute de cadouri prind viață sub formă de: dulciuri şi delicatese tradiţionale de sezon, produse vestimentare şi accesorii (bijuterii, genţi, încălţăminte), cosmetice, obiecte de artă decorativă, decoraţiuni specifice sărbătorilor, antichităţi, brazi, etc.

Peste 70 de expozanți promit oferte de neratat la TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN. Printre vedetele ediției din acest an se numără tablouri pictate prin metoda numerologică, globuri din fetru, diverse sortimente de bere artizanală, jucării croșetate, articole vestimentare pictate manual cu tematică de Crăciun și săpunuri artizanale.

Organizatorii târgului și asociațiile partenere au pregătit ateliere și momente artistice care îi vor încânta atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

Reprezentanții Atelier Maria  oferă micilor vizitatori posibilitatea de a participa la activități de realizare de măști tradiționale, sorcove, coronițe și decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă și îi vor ajuta să scrie cele mai frumoase scrisori pentru Moș Crăciun. Ch’artist îi va învăța pe copii să confecționeze obiecte de lut în cadrul atelierului „Amintiri din copilărie” și Asociația Youg Goldfish va descoperi tinere talente în cadrul atelierelor de desen.

Desigur, cei mici vor avea șansa să fie artiști pe scena Târgului Cadourilor de Crăciun. Momentele pregătite de Muntenașii Prahovei, Trupa Sobis, Band Music School, Dance Prestige, Ava Music Kids, Școala Specială pentru Deficienți de Vedere, Asociația Young Goldfish, Dia Dance Studio și First Step Dance Studio vor întregi atmosfera de poveste a evenimentului.

În completarea ofertelor de cadouri pentru sărbătorile de iarnă vine și ANTIQUE MARKET IV, locul de întâlnire al artiștilor, iubitorilor de artă și colecționarilor. Cei peste 110 expozanți din România, Marea Britanie, Suedia și Ungaria îi vor ajuta pe cei care vor vizita târgul să descopere cele mai interesante cadouri pentru prietenii cu gusturi rafinate. Anticari de renume au pregătit surprize vintage dintre cele mai variate, precum:

     diverse obiecte de mobilier şi decoraţiuni interioare,

     tipărituri vechi – publicaţii şi cărţi, scrisori, filatelie, ilustraţii şi fotografii,

     obiecte de colecţie – numismatică, bijuterii şi ceasuri, arme de colecţie, jucării de epocă şi miniaturi,

     obiecte de artă plastică – tablouri, gravuri, desene, artă decorativă, sculpturi, etc.

 

Antique Market IV este ideal pentru a alege un cadou încărcat de istorie şi de poveşti din trecut.

Programul de vizitare al târgurilor:

6 – 7.12.2019, în intervalul orar 10:00 – 18:00

8.12.2019, în intervalul orar 10:00 – 16:00

Intrarea este liberă.

Loc de desfășurare:

TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN – Pavilionul C1

ANTIQUE MARKET IV – Pavilionul C2

Alte informații despre evenimente pot fi obținute prin accesarea:

 

    www.expo-cadou.ro 

     TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN ROMEXPO

 

    http://www.antiquemarket.ro

     ANTIQUE MARKET

 

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

Cele mai citite

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...
Ultima oră
Pe aceeași temă