18.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleCadoul inedit pentru un masterchef : cratita din aluminiu cu strat interior...

Cadoul inedit pentru un masterchef : cratita din aluminiu cu strat interior ceramic

Si nu orice vas de gatit, ci unul care sa le permita sa experimenteze manacaruri cat mai sofisticate, atat cat le permite creativitatea. Din acest punct de vedere, cratitele si oalele sunt cele mai permisive, in special pentru mancaruri care includ lichide (ciorbe, supe) sau sosuri. De asemenea, daca se doreste realizarea de experimente mai sanatoase, oalele sub presiune si oalele de gatit la aburi sunt cele mai recomandate.

Despre oale si cratite, cateva vorbe

Piata de oale, cratite si tigai este extrem de ofertanta in zilele noastre, fie ca avem in vedere magazinele fizice, fie pe cele online. Incepand cu oale specifice pentru anumite alimente – oala lapte, oala paste, oala fiert legume, tigaie pentru clatite si ajungand la seturi de oale, tigai, puteti opta, in functie si de numarul de membri ai familiei, pentru diverse capacitati si diametre. In egala masura, un criteriu extrem de important de avut in vedere il reprezinta materialul din care sunt confectionate aceste vase de gatit, cunoscut fiind faptul ca anumite materiale, la temperaturi ridicate,  favorizeaza transferul substantelor componente in alimente, modificandu-le structura si gustul si punand in pericol sanatatea consumatorului.

Un alt indicator de avut in vedere inainte de achizionarea unei oale/cratite il reprezinta compatibilitatea pe diverse plite (electrice, inductie, pe gaz, vitroceramica).

Important de asemenea este si stratul avut in interior. Aici puteti gasi spre exemplu cratite ceramice, marmorat, inox, granit, xylan, emailat, fonta, teflonat sau chiar cristale de diamant.  

Nu in ultimul rand, va puteti seta ca filtru de cautare a produsului dorit chiar pretul, piata venind in intampinarea dumneavoastra cu oferte pentru toate buzunarele. In acest sens, o locatie prin care trebuie sa treceti obligatoriu o reprezinta Homex.ro, unde veti putea gasi o multitudine de vase gatite, incepand de la cratite cu strat interior ceramic si ajungand pana la seturi de oale, sau chiar accesorii necesare lor pentru o functionare optima. In plus, aici veti beneficia de toata consultanta de care aveti nevoie atat in timpul procesului de achizitie, cat si dupa aceea. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in legatura cu un reprezentant Homex, fie prin intermediul telefonului, al e-mailului ori al retelelor sociale. In scurt timp, va vor fi oferite toate lamuririle de care aveti nevoie.  

Ca o mentiune suplimentara, comanda odata plasata vi se va livra prin curier rapid (maximum 72h), iar daca se intampla sa va razganditi in privinta produselor comandate, exista optiunea returului in 14 zile. In plus, magazinul garanteaza autenticitatea brandurilor carora apartin produsele, el fiind autorizat sa le comercializeze.

In final, nu ne ramane decat sa va dorim multa inspiratie la shopping!

Cele mai citite

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...
Ultima oră
Pe aceeași temă