15.2 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Bustul lui Ronaldo, refăcut un pic mai bine

Pe 29 martie 2017, Santos îşi prezenta prima sa operă, însă reacţia publicului a fost una extrem de negativă, atrăgând mii de critici şi glume pe reţelele de socializare, pe care artistul le-a considerat însă nedrepte.

„Lucram la aeroport, când am auzit că acesta va primi numele lui Cristiano Ronaldo şi am început să sculptez. Aşa a început totul”, a povestit el.

„Chiar dacă nu seamănă sută la sută cu Ronaldo, oamenii trebuie să înţeleagă că arta este o formă de expresie şi nu o ştiinţă exactă. Oricum, dacă nu aş fi făcut primul bust aşa cum l-am făcut, ar fi fost uitat de mult”, a spus Santos, angajat al aeroportului din Madeira ca manipulant de bagaje.

Însă, opinia lui Cristiano Ronaldo legată de această statuie nu a fost niciodată auzită, singura întâlnire între căpitanul selecţionatei Portugaliei şi artist producându-se atunci când fotbalistul a semnat o minge cu dedicaţie pentru fiul lui Santos, în momentul dezvelirii bustului.

La iniţiativa publicaţiei americane Bleacher Report, Emanuel Santos a realizat un nou bust al internaţionalului portughez, care a fost prezentat joi, după exact 365 de zile de la prima sa versiune.

Acum rămâne de văzut dacă versiunea îmbunătăţită va fi la rândul ei expusă pe aeroportul din arhipelagul lusitan sau responsabilii acestuia vor alege să păstreze versiunea originală.

Ultima oră
Pe aceeași temă