9.6 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăLifestyleBucuresti – jurnal de calatorie urbana

Bucuresti – jurnal de calatorie urbana

Capitala este un amestec interesant de stiluri arhitecturale,  stiluri de viata, dar si o surpriza imensa pentru o escapada urbana pe care din ce in ce mai multi tineri o incearca la final de saptamana, pentru a iesi din rutina zilnica, pentru a se simti rasfatati si relaxati si, nu in ultimul rand, in cautare de locuri si momente “instagramabile”.

Daca pornim in descoperirea acelor locuri memorabile, care ne vor face vara mai frumoasa, e obligatoriu sa pornim din centru, de la km 0 – Piata Universitatii, InterContinental.

Simbol al luxului si cosmopolitismului inca din anii 70, InterContinentalul este si astazi un model de calitate si excelenta a serviciilor in industria ospitalitatii in Romania. Va invitam sa incepem escapada urbana de weekend chiar de aici, din inima orasului!

 

O noapte romantica deasupra orasului

Va vine sau nu a crede, in Bucuresti, tarifele de cazare sunt mult mai mici in weekend decat in timpul saptamanii, asadar puteti incepe cu o noapte de cazare intr-un apartament elegant, InterContinental Club Suite, din care veti avea privilegiul sa descoperiti orasul de la inaltime asa cum doar fotografii celebri l-au imortalizat in fotografiile pe care le vedeti pe internet. Apoi, la Club InterContinental, lounge-ul de la etajul 21, va veti bucura de apusul soarelui peste oras, rasfatandu-va cu un pahar de vin in compania persoanei dragi. Rasarit sau asfintit? Alegerea va apartine!

 

Corso Summer Terrace by Veuve Clicquot

Inaugurata in acest an in compania unor celebritati locale, terasa de vara „Corso by Veuve Clicquot”, prima din Bucuresti ce poarta numele renumitei marci de sampanie , va propune un  meniu din care nu lipsesc fructele exotice, delicioasele sortimente de inghetata “Antica Gelateria del Corso” si sampania Veuve Clicquot.

In serile calde de vara, departe de agitatia locurilor comune de distractie, aici va veti relaxa in gondole confortabile, savurand un pahar de sampanie si o conversatie spumoasa. Cocheta si colorata, terasa de vara de la InterContinental este cu siguranta unul dintre locurile in care sa faceti si fotografii reusite.

 

Cafeaua cu mesaj

La moda in barurile londoneze, cafeaua personalizata a aparut si la Bucuresti, la Braseria Corso e la InterContinental, putand fi savurata si pe terasa. Cat despre mesaj, il puteti alege din cele existente sau va puteti bucura de un cappuccino chiar cu poza voastra, numai buna de urcat pe Facebook si Instagram.

 

Health Club 22nd Floor

Un alt loc “instagramabil” potrivit pentru selfie si fotografii cu orasul, mai ales ca este cel mai inalt loc de belvedere din centrul Bucurestiului, este Health Club 22, aflat la peste 80 de metri deasupra orasului.

Opriti-va pentru un moment de relaxare si bucurati-va de cateva ore la piscina, pe terasa la soare sau in Jacuzzi.

Iar daca totusi vreti mai multa energie, atunci alegeti sala de fitness perfect echipata, unde puteti opta pentru un antrenor personal care va va recomanda exercitii potrivite pentru corpul, dar si pentru stilul vostru de viata.

 

Redescoperiti Bucurestiul in vacanta

Vara, Bucurestiul isi pune ochelarii de vacanta, iar filtrul lor va transpune intr-o lume a relaxarii si a distractiei de weekend.

Speram ca v-am convins si ca deja va doriti sa fiti pentru un weekend turisti in orasul vostru. Va invitam sa redescoperiti Bucurestiul in vacanta, prin unul din cele mai importante simboluri ale sale, Hotelul InterContinental.

Pentru a rezerva o camera in weekend la cele mai avantajoase tarife, va recomanam site-ul hotelului www.intercontinental.com/bucharest sau trimiteti o cerere pe adresa Bucharest.reservations@ihg.com

Cele mai citite

SRI, mesaj de Ziua Poliției Române. “Promitem că dorințele puse astăzi rămân între noi”

Cu o abordare plină de înțelepciune și respect, Serviciul Român de Informații (SRI) și-a demonstrat încă o dată măiestria în transmiterea de urări cu...

Antrenament pentru Jocurile Olimpice. David Popovici, victorii în Belgia

Înotătorul român David Popovici își continuă pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Paris, iar în weekend a obținut două victorii de moral la concursul...

Eko News: Pionieratul Jurnalismului Digital în Era Informației

Într-o eră dominată de fluxul rapid și adesea neîntrerupt de informații, discernământul și integritatea în jurnalism devin nu doar valoroase, ci esențiale. Eko News,...
Ultima oră
Pe aceeași temă