13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleBucura-te de ultima luna in care mai poti darui flori de vara!

Bucura-te de ultima luna in care mai poti darui flori de vara!

Parca mai ieri ne bucuram de prima zi de vara, de planuri de vacanta, de escapade la munte, ne gandeam cat de relaxant va fi sa stam pe plaja si sa auzim doar valurile marii (asta in cazul in care alegem o plaja mai retrasa). Iar astazi deja suntem in a doua saptamana din luna august, ceea ce inseamna ca vara este pe sfarsite si trebuie sa ne bucuram cat mai putem de ea. Zile calduroase vor fi si in luna septembrie, insa nu vor mai avea farmecul verii. 

Si pana nu se termina luna, va mai sfatuim sa va bucurati si de ultimele flori de vara. Fie sa le culegeti si sa le tineti in casa, fie sa le admirati in curte ori sa le daruiti in buchete deosebite. In florarii inca mai gasiti buchete de flori cu floarea soarelui spre exemplu si ar fi pacat sa nu profitati de ele cat mai puteti. 

Iar daca vreti sa oferiti un cadou unei doamne sau domnisoare in perioada urmatoare, un astfel de buchet este ideal. Florile au reprezentat mereu un cadou ideal, ce nu poate fi refuzat, asa ca sigur veti avea succes. In plus, se potrivesc multor ocazii sau pot fi daruite fara un motiv anume. 

Nu aveti timp sa mergeti sa cumparati un buchet special, nu aveti o florarie prin apropiere sau pur si simplu vreti un buchet deosebit, pe care nu il gasiti in florariile de langa voi? Atunci alegeti buchete de flori online si nu veti regreta! Doar accesati site-ul unei florarii online, va alegeti preferatele, plasati comanda si asteptati curierul. Sau puteti trimite florile direct persoanei iubite, pentru a-i face o surpriza, daca nu mai aveti rabdare sau daca nu va aflati in localitate momentan. Si pentru ca v-am spus despre buchete cu flori de vara, in continuare o sa va prezentam preferatele noastre! 

Unul dintre cele mai apreciate buchete de flori va fi cu siguranta Buchetul Floarea Soarelui Si Trandafiri Galbeni. Floarea Soarelui este o floare emblematica pentru vara si inveseleste pe loc orice incapere in care va fi asezata. Buchetul acesta este viu-colorat si cu siguranta gestul vostru de a-l darui va fi foarte apreciat de catre persoana care il va primi. 

 

 

Buchetul De Flori Antirrhinum Si Hypericum poate fi daruit atat persoanei iubite, dar si unei prietene sau cuiva din familie. Floarea Antirrhinum (Gura Leului) este specifica verii si cu siguranta ati fost si voi fascinati de ea in copilarie. Confera buchetului o frumusete aparte. 

 

 

Un buchet deosebit este si Buchetul Antirrhinum Si Viburnum. Culorile predominante sunt cele pastel, iar pe langa florile componente, veti regasi si eucalipt. Acesta va echilibra parfumul florilor si ii va conferi o nota racoroasa, ideala pentru perioada de vara. 

 

 

Si ultima recomandare de astazi, Buchetul Trandafiri Albi Si Hortensie Alba. Hortensiile sunt flori elegante, care se potrivesc in aproape orice fel de context si vara sunt la mare cautare chiar si in buchetele de mireasa. Un astfel de buchet se preteaza si pentru o proaspata mama, deoarece albul reprezinta inocenta si bucuria. 

 

 

Speram ca v-au fost pe plac buchetele pe care vi le-am recomandat si ca o sa alegeti unul dintre ele daca vreti sa faceti un cadou! 

 

 

Cele mai citite

Rusia susține că le oferă avocați din oficiu celor patru autori ai atacului terorist

Autoritățile Rusiei susțin că le oferă avocați din oficiu, plătiți de stat, celor patru arestați care sunt acuzați că au comis atacul terorist din...

Preliminarii EURO U21. Naționala de tineret, victorie in extremis în Armenia

Selecționata Under 21 a României s-a impus cu 1-0 pe terenul Armeniei, grație unui gol marcat în minutul 90, și continuă cursa de calificare...

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă