5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleBritney Spears şi-a asigurat fanii că „totul este bine” şi că va...

Britney Spears şi-a asigurat fanii că „totul este bine” şi că va reveni curând

În videoclipul publicat în urmă cu câteva ore ea spune: „Totul este bine, familia mea a trecut prin mult stres, aşa că am avut nevoie de timp pentru a face faţă, dar nu vă îngrijoraţi, voi reveni foarte curând”.

În mesajul scris care a însoţit înregistrarea, Spears a explicat că a vrut să se interneze pentru că „lucrurile care sunt spuse au scăpat de sub control”.

„Încerc să mă ocup un timp de mine, dar tot ce s-a întâmplat face să fie mai greu pentru mine. Nu credeţi tot ce citiţi şi auziţi”, a făcut ea referire la e-mail-uri despre care spune că au fost create de fostul ei manager Sam Lufti în urmă cu câţiva ani, deşi nu este clar la care dintre ele se referă. „Situaţia mea e unică, dar promit că fac ce e mai bine acum”.

Spears s-a internat într-un centru de tratament psihiatric la începutul lunii, după ce şi-a anulat rezidenţa în Las Vegas din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă tatăl ei. 

Mai mulţi fani ai cântăreţei Britney Spears au protestat luni la Los Angeles cerând ca artista să fie externată din unitatea de tratament unde, spuneau ei, este internată împotriva voinţei.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă