Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Brigitte, detalii despre bărbatul cu care l-a înșelat pe Ilie Năstase

Brigitte Nastase a dat detalii în premieră despre bărbatul cu care a avut o aventură după ce se certase cu Ilie Nastase.

Share

Rl online 0 comentarii

12.07.2018 - 12:32

"Dragi prieteni, ştiţi că în urmă cu ceva timp, v-am povestit despre faptul că în urmă cu un an, după multiplele lovituri pe care mi le-a pregătit viaţa, faptul că am trecut singură prin operaţia de tumori, apoi am cunoscut-o pe Cici, amanta soţului meu, m-a determinat să încerc să-mi refac viaţa alături de un alt bărbat, din Timişoara. Chiar dacă oficial nu eram divorţată, am vrut să simt că mai am valoare în ochii unui bărbat, am simţit că merit asta. M-am mutat chiar de la Ilie în apartamentul meu din Nordului. Am început acestă relaţie în data de 8 februarie. Că toate începuturile a fost frumos, lucru care m-a făcut să îmi recapăt din nou încrederea în mine, să învăţ din nou să zâmbesc. Am spus de fiecare data că acestă idilă a ţinut până de 1 mai dar nu v-am dat niciodată amănunte. Am crezut că pot exista lucruri care e mai bine să nu fie spuse. Dar un adevăr nu este adevăr dacă îl spui doar pe jumătate. Şi lasă loc de interpretări. În primul rând, băiatul se numeşte Cătălin, iar relaţia noastră s-a terminat pentru simplul fapt că atunci când am vrut să aflu mai multe despre el, în aprilie cred, angajând o firmă abilitată în asta, mi s-a adus la cunoştinţă că acesta a început să fie vizitat din când în când de o numită Ana din Petroşani. Drept pentru care am decis că este mai bine pentru mine să ies din această iluzie de a-mi reface viaţa aşa. După această experienţă mi-am dat seamă că toţi bărbaţii înşeală, că totuşi Ilie nu a făcut asta timp de şase ani şi am luat decizia să încerc să-mi repar căsnicia. Deoarece un tabloid de scandal încerca să distorsioneze realitatea, folosind poze din telefonul soţului meu, Ilie, telefon pierdut într-un taxi în urmă cu zece zile mi-a întărit decizia că adevărul este adevăr doar în totalitate şi asta nu lasă loc de interpretări. Şi consider că nu este nevoie că vreun personaj nou pe piaţă să profite de acest subiect pentru a câştiga nişte bănuţi prin asocierea cu numele meu şi a lui Ilie", a scris Brigitte Năstase pe Facebook.

Comentarii

loading...