Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Brașovenii de la Mondly au fost premiați de Google Play pentru aplicația MondlyKids

MondlyKids, aplicația de învățat limbi străine pentru copii creată de start-upul Mondly din Brașov, a fost inclusă în luna decembrie în topul celor mai bune aplicații Android pentru copii din lume.

Share

Andrei Mărgăritescu 0 comentarii

Actualizat: 22.12.2017 - 08:22

Distincția a fost oferită de Google Play, cel mai mare magazin de aplicații din lume, și a dus la includerea aplicației într-o secțiune dedicată celor mai bune aplicații în unele dintre cele mai mari regiuni și țări din lume precum Germania, Spania, Franța, Italia, Turcia, Rusia, Brazilia, Mexic, Indonezia, Orientul Mijlociu și Nordul Africii, Asia de Sud-Est, America Latină și Caraibe. Lansată în mai 2017, aplicația MondlyKids le permite copiilor între 5 și 12 ani să învețe, într-un mod distractiv, 33 de limbi străine. MondlyKids este o aplicație ideală pentru copiii de grădiniță, preșcolari și școlari aflați în primii ani de școală. Copiii care folosesc aplicația MondlyKids învață limbile străine prin lecții despre animale, fructe, culori, numere, mâncăruri și diverse părți ale corpului. Puteți viziona un video cu modul de funcționare al aplicației aici: 


MondlyKids funcționează ca un fel de profesor privat de limbi străine pentru copii. Aplicația conține, printre altele, câteva sute de cuvinte cu ilustrații și sunete, lecții zilnice gratuite, aproape 100 de fraze ușor de învățat,  teste săptămânale, precum și diverse tipuri de exerciții, pentru scris, ascultat și citit. Totodată, Mondly for Kids include animații și un instrument care îi face pe cei mici să iubească gramatica.

MondlyKids, o aplicație și pentru părinți
MondlyKids le permite părinților să se implice în procesele de învățare ale copiilor lor. Părinții au acces, în cadrul MondlyKids, la o secțiune specială de statistici, unde pot analiza cât de repede învață cei mici.


Aplicația MondlyKids a fost descărcată, până în prezent, de peste 100.000 de ori și are un rating de 4,4 stele (dintr-un total de 5) pe Google Play, în urma voturilor primite de la aproape 1.500 de clienți.


Înainte să inaugureze MondlyKids, brașovenii de la ATi Studios au lansat, tot în 2017, o aplicație destinată celor care vor să învețe o limbă străină cu ajutorul realității virtuale. Start-upul ATi Studios, fondat în 2013 de frații brașoveni Alexandru și Tudor Iliescu, a devenit renumit la nivel internațional cu ajutorul programelor software prin care oamenii învață limbi străine. Cel mai cunoscut produs al celor de la ATi Studios este aplicația Mondly, care a fost descărcată, până în prezent, de peste 25 de milioane de ori pe PC, iPhone, iPad și dispozitive cu Android.  Mondly le permite utilizatorilor să învețe 33 de limbi străine, de la engleză, spaniolă și germană, la japoneză, ebraică și greacă.

 

Mondly a fost recompensată, de-a lungul timpului, cu numeroase distincții. În 2017, Mondly a primit premiul „Regional App of the Year” pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, în cadrul unei competiții organizate de Facebook. De asemenea, tot în 2017, eu-startups.com a selectat Mondly printre primele zece din Europa, la categoria „educație”.

Comentarii

loading...