13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleBradley Cooper şi Irina Shayk s-au despărţit după o relaţie de patru...

Bradley Cooper şi Irina Shayk s-au despărţit după o relaţie de patru ani

Bradley Cooper, în vârstă de 44 de ani, şi Irina Shayk, în vârstă de 33 de ani, au decis să îşi încheie oficial relaţia şi colaborează în prezent într-o manieră amiabilă pentru a găsi de comun acord o soluţie în ceea ce priveşte împărţirea custodiei fiicei lor, Lea De Seine, născută în martie 2017, a dezvăluit pentru revista People un apropiat al fostului cuplu.

Agenţii de presă ai celor două vedete nu au dat curs solicitărilor jurnaliştilor de a face declaraţii pe această temă.

Actorul american, nominalizat la Oscar, şi supermodelul rus şi-au început relaţia în primăvara anului 2015, la puţin timp după ce ambii se despărţiseră de foştii lor parteneri de viaţă: ea de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, după o relaţie de cinci ani, iar el de actriţa britanică Suki Waterhouse.

Bradley Cooper a avut parte de un an 2018 excelent, odată cu lansarea filmului “A Star Is Born” – pe care l-a regizat şi în care a interpretat rolul principal masculin -, nominalizat la opt premii Oscar. După încheierea sezonului premiilor de la Hollywood, actorul a promis că îşi va încetini ritmul activităţilor profesionale şi că se va consacra familiei sale, dezvăluia o sursă pentru People.com în aprilie 2019.

În 2016 au apărut mai multe zvonuri legate de o presupusă logodnă a cuplului, după ce Irina Shayk a fost văzută purtând pe inelarul mâinii stângi un inel cu smarald. Ea a continuat să poarte acea bijuterie timp de peste doi ani.

Totuşi, o sursă din anturajul cuplului a dezvăluit la acea vreme că Bradley Cooper şi Irina Shayk consideră că educaţia şi creşterea fiicei lor sunt mult mai importante decât căsătoria.

Bradley Cooper a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Esposito în perioada 2006-2007 şi a avut relaţii cu actriţele Renee Zellweger (2009-2011) şi Zoe Saldana (2011-2013) şi cu modelul şi actriţa Suki Waterhouse (2013-2015).

Cele mai citite

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...

Marcel Ciolacu, despre inflație: “Reuşim să o ducem într-un trend descendent… suntem în drumul economic corect”

Marcel Ciolacu, în calitate de prim-ministru, subliniază că inflația are o tendință descendentă, iar acest lucru devine evident în fiecare lună. În plus, el...
Ultima oră
Pe aceeași temă