Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Brad Pitt se pregătește de război contra Angelinei Jolie

Brad Pitt ia măsuri după ce Angelina Jolie a declarat că el nu i-a plătit o pensie alimentară corespunzătoare pentru întreținerea copiilor.

Share

Rl online 0 comentarii

10.08.2018 - 21:26

Actorul american a fost văzut marți intrând în birourile a două case de avocatură din Los Angeles, semn că se pregătește pentru un război juridic de lungă durată cu fosta soție.

Marţi, avocatul Angelinei Jolie a spus că Brad Pitt nu a plătit "niciun sprijin semnificativ pentru copii" de când a depus divorţul în 2016. Actrița a cerut instanței să-l execute silit pe fostul ei soț.

În replică, reprezentanții actorului au depus în instanță un document în care arată că acesta a plătit peste 1,3 milioane de dolari şi i-a împrumutat 8 milioane de dolari lui Jolie pentru a o ajuta să cumpere o casă.

Totodată, avocaţii lui Pitt au mai spus că pretenţiile lui Jolie referitoare la sprijinul pentru copii sunt "un efort subțire pentru a manipula și asigura acoperirea mediatică".

Prietenii lui Pitt susțin că deși el nu-și poate vedea copiii, i-a dat mai multe milioane Angelinei Jolie. Actorul a plătit mii și zeci de mii de dolari pe lună pentru tratamentele copiilor, cheltuieli cu călătoriile și paza acestora.

Comentarii

loading...