15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăLifestyleBrad Pitt se pregătește de război contra Angelinei Jolie

Brad Pitt se pregătește de război contra Angelinei Jolie

Actorul american a fost văzut marți intrând în birourile a două case de avocatură din Los Angeles, semn că se pregătește pentru un război juridic de lungă durată cu fosta soție.

Marţi, avocatul Angelinei Jolie a spus că Brad Pitt nu a plătit “niciun sprijin semnificativ pentru copii” de când a depus divorţul în 2016. Actrița a cerut instanței să-l execute silit pe fostul ei soț.

În replică, reprezentanții actorului au depus în instanță un document în care arată că acesta a plătit peste 1,3 milioane de dolari şi i-a împrumutat 8 milioane de dolari lui Jolie pentru a o ajuta să cumpere o casă.

Totodată, avocaţii lui Pitt au mai spus că pretenţiile lui Jolie referitoare la sprijinul pentru copii sunt “un efort subțire pentru a manipula și asigura acoperirea mediatică”.

Prietenii lui Pitt susțin că deși el nu-și poate vedea copiii, i-a dat mai multe milioane Angelinei Jolie. Actorul a plătit mii și zeci de mii de dolari pe lună pentru tratamentele copiilor, cheltuieli cu călătoriile și paza acestora.

Cele mai citite

Ciolacu: România va avea cea mai mare creştere economică din Europa în 2024

România va avea "cea mai mare" creştere economică din Europa anul acesta, bazată pe investiţii şi nu pe consum, a declarat, marţi, prim-ministrul Marcel...

Trump a declarat că Israelul trebuie să „încheie” războiul din Gaza pentru că pierde mult sprijin la nivel internațional

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat, într-un interviu acordat unei publicaţii israeliene, că Israelul trebuie să "încheie" războiul din Fâşia Gaza, deoarece pierde...

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023, iar cifra de afaceri a ajuns la 1,6 miliarde de lei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă