Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Brad Pitt, întâmpinat cu ovaţii pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Veneţia

Brad Pitt, unul dintre actorii cei mai doriţi şi mai bine cotaţi de la Hollywood, a împărţit autografe şi a fost întâmpinat cu ovaţii joi seară pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Veneţia, unde a prezentat odiseea spaţială "Ad Astra", relatează EFE.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.08.2019 - 09:51

Brad Pitt, transformat într-un astronaut melancolic în acest film al regizorului James Gray, le-a arătat fanilor latura sa cea mai amabilă şi mai răbdătoare şi a petrecut mai mult de 15 minute alături de ei pentru a face selfie-uri împreună.

Starul hollywoodian a fost însoţit pe covorul roşu de regizorul James Gray şi de actriţele Ruth Nigga şi Liv Tyler.

Ambele au ales rochii decoltate lăsând la vedere umerii goi, însă prima a ales o rochie albă cu cordon negru în talie, în timp ce Liv Tyler a preferat o rochie neagră şi sobră.

Strigătele de admiraţie dedicate actorului american nu au încetat atât timp cât el s-a aflat pe covorul roşu, în faţa Palatului Lido din Veneţia.

"Ad astra" este un film de science-fiction cu o poveste intimă, despre relaţia tată-fiu, ambii astronauţi, care se reîntâlnesc pentru a salva omenirea de o catastrofă şi pentru a-şi rezolva totodată propriile neînţelegeri.

Comentarii