Brad Pitt, aclamat la premiera din Los Angeles a filmului 'Ad Astra'

Brad Pitt a strălucit miercuri la premiera din Los Angeles a filmului 'Ad Astra', o dramă care se petrece în spaţiu, în regia lui James Gray, şi în care actorul joacă rolul principal, relatează EFE.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.09.2019 - 16:36

După ce şi-a prezentat filmul la Festivalul de la Veneţia, Brad Pitt a venit la premiera din oraşul californian îmbrăcat într-un elegant costum negru, la care a asortat un tricou polo, pentru a promova lansarea comercială a lungmetrajului care va ajunge vineri în cinematografe.

El interpretează rolul unui astronaut care întreprinde o călătorie la graniţele sistemului solar în căutarea tatălui său (Tommy Lee Jones), dispărut în cosmos de mai mulţi ani, într-o misiune care pune în pericol supravieţuirea Terrei. Luna este una din escalele pe care le face protagonistul în drumul lui spre staţia spaţială unde lucrează tatăl său şi pe care Gray şi-o închipuie colonizată de mai multe ţări aflate în competiţie pentru resurse

Această povestire galactică cu influenţe literare, de la "2001: Odiseea Spaţială" a lui Arthur C. Clarke, sau "Heart of Darkness" de Joseph Conrad trecând prin "Moby Dick", prezintă călătoria interioară şi emoţională a unui om abandonat de tatăl său care întâmpina greutăţi să lege relaţii cu semenii săi.

Într-un interviu acordat la Veneţia agenţiei EFE, Brad Pitt a explicat că în discuţiile sale cu Gray asupra filmului a fost mereu prezentă definirea masculinităţii.

"Am fost învăţaţi să fim puternici şi că există valori care sunt utile pentru a te încadra în societate şi a te pune în valoare, însă ideea masculinităţii implică negarea durerii, a ruşinii şi a remuşcărilor", a spus actorul. "Cred că există o definiţie mai bună a bărbaţilor care implică să fie mai deschişi faţă de familie, de copiii lor şi de ei înşişi", a subliniat Brad Pitt.

Protagonistul şi producătorul filmului 'Ad astra' a refuzat să intre în speculaţii privind şansele sale în cursa premiilor Oscar, dar a asigurat că a pus multe din el însuşi în acest rol: "Toţi avem suferinţele noastre, rănile din copilărie şi remuşcările noastre. Dacă nu pot fi onest cu ceea ce simt, nu sunt credibil pentru nimeni", a mărturisit el.

Comentarii