FOTO. Bouchard și-a suprins fanii de Halloween

Eugenie Bouchard e sexy și rea! Cel puțin, asta a transmis canadianca de acest Halloween prin costumul pe care îl purta.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.11.2020 - 23:00

Tânăra de 26 de ani este cunoscută pentru ținutele incendiare pe care alege să le poarte de această sărbătoare, iar anul acesta s-a costumat într-un personaj dintr-un joc video: Mileena din Mortal Kombat.

Întinsă seducător pe un scaun și îmbrăcată în latex roz, tenismena i-a tachinat pe fani și a postat împreună cu fotografia următoarea întrebare: „Cine vrea să se joace?”.

Reacțiile celor 2,1 milioane de urmăritori de pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară, postarea strângând peste 40.000 de aprecieri în prima oră. Deși majoritatea comentariilor au fost laudative la adresa blondei, ea a ignorat trolii care s-au amuzat de cariera ei din tenis, aflată într-un evident declin.

Deși era mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, finalista din 2014 a turneului de Grand Slam de la Wimbledon a conștientizat contextul și a ales cu înțelepciune să accesorizeze ținuta cu o mască.

Numărul 139 WTA nu este străină de aparițiile sexy de Halloween, Bouchard fiind cunoscută pentru costumele sale fierbinți. Într-un an anterior, canadianca și-a arătat latura obraznică și a apărut la o petrecere ca Pamela Anderson din Baywatch: îmbrăcată doar într-un costum minuscul de baie.

Comentarii