13.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăLifestyleBoloni prefațează o remiză la România - Ungaria. "Cel mai bun rezultat"

Boloni prefațează o remiză la România – Ungaria. „Cel mai bun rezultat”

Fostul selecționer al tricolorilor Ladislau Boloni declară că sunt șanse mari ca meciul România – Ungaria, din preliminariile Euro 2016, să se termine la egalitate. El consideră că Pițurcă nu are jucători care să poată profita de greșelile maghiarilor.

"Va fi un meci nul, cel mai bun rezultat pentru ambele echipe. România va rămâne în fruntea clasamentului, iar Ungaria în cărţile calificării", a declarat Boloni, conform digisport.ro.

Boloni spune că de această dată meciul pică într-un moment nefast pentru tricolori, având în vedere absența lui Marica, dar și perioadele mai dificile ale stranierilor la echipele de club. "De exemplu, am citit că primii noştri doi portari, Tătăruşanu şi Pantilimon, nu joacă la cluburile lor. Şi asta nu e singura problemă a lui Piţurcă. Bourceanu a ieşit şi el din circuit. Marica o să fie şi el absent."

În ultima întâlnire dintre cele două țări, în septembrie 2013, în preliminariile CM 2014, Ciprian Marica a fost decisiv, iar tricolorii au câștigat cu 3-0.

Boloni este totodată unul dintre cele mai vehiculate nume pentru a-i lua locul lui Puțurcă la națională, în cazul în care actualul selecționer va pleca în Arabia Saudită. 

Cele mai citite

Guvernul italian analizează posibilitatea de a introduce castrarea chimică pentru violatori

Guvernul condus de Giorgia Meloni analizează posibilitatea de a introduce castrarea chimică pentru persoanele condamnate pentru violențe sexuale, după ce Partidul Liga, de extremă...

Primăria București organizează o licitație pentru un împrumut de 69,6 milioane lei

ING Bank România, BRD - Groupe Societe Generale, UniCredit Bank România și Raiffeisen Bank România participă la licitația organizată de Primăria Municipiului București (PMB)...

Lecția fiordurilor pentru drumurile din România

Norvegia a găsit soluția pentru reducerea accidentelor rutiere O analiză a proinfrastructura.ro arată că, între Oslo și Bergen, primele două orașe ale Norvegiei, există un...
Ultima oră
Pe aceeași temă