11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleBijuteriile cântăreţei Rita Ora, în valoare de 3,5 milioane de dolari, uitate...

Bijuteriile cântăreţei Rita Ora, în valoare de 3,5 milioane de dolari, uitate în avion

Săptămâna trecută, asemeni altor actori şi cântăreţi, Rita Ora a fost văzută la diferite evenimente. desfăşurate în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Cântăreaţa britanică a participat la o cină organizată de Michael Kors, sau a cântat şi a pozat la evenimentul unei mărci de îngheţată.

La toate aceste evenimente, vedeta britanică a purtat bijuterii impresionante bătute în diamante, mai ales coliere. Totuşi în spatele acestui set de bijuterii se află şi o poveste de abia acum dezvăluită.

După cum au confirmat surse ale poliţiei, asistenta care trebuia să vină la Cannes cu aceste bijuterii pe care cântăreaţa urma să le poarte la aceste evenimente, le-a uitat în avion. Bijuteriile erau în valoare de 3,5 milioane de euro şi erau împrumutate de la mari case de modă cu care cântăreaţa are contract pentru a fi purtate la evenimente mondene.

Bijuteriile trebuiau aduse de la Londra. Asistenta Ritei Ora trebuia să le transporte din capitala britanică până la aeroportul din Nisa, cel obişnuit pentru a ajunge la Cannes. La puţin timp după ce a coborât din avion, femeia şi-a dat seama că îşi uitase geanta de mână şi pardesiul în avion. Când şi-a dat seama era deja prea târziu, iar avionul zburase înapoi la Londra.

“Cineva cu capul în nori a uitat mai multe milioane de euro la bordul avionului”, a declarat pe ton de glumă o sursă a poliţiei. Bagajul de mână a făcut cale întoarsă înapoi pe aeroportul din Luton. Ulterior, compania a transportat bijuteriile pe aeroportul din Heathrow de unde au luat din nou calea Franţei, astfel încât Rita Ora să poată să le etaleze la Cannes.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă