14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleBicicletele Pegas cuceresc orasul

Bicicletele Pegas cuceresc orasul

Pegas si-a propus ca si Romania sa devina ceva mai prietenoasa cu biciclistii, asa ca oricine isi poate cumpara acum o bicicleta la reducere.

Fie ca iubesti aventura si visezi la drumetii sau iti doresti pur si simplu un mijloc de transport mai sanatos si mai rapid, tot ce iti trebuie este o bicicleta. In vreme ce o bicicleta clasica iti ofera placerea pedalatului la costuri foarte mici, o bicicleta electrica este mai eleganta si, de ce nu, mai rapida.

 

De ce sa-ti iei o bicicleta Pegas

In copilarie, o bicicleta Pegas era una dintre cele mai de dorit recompense. Luai premiu cu coronita, primeai un Pegas, intrai la liceu cu nota mare, ti se facea cadou o astfel de bicicleta. Moda bicicletelor Pegas a reaparut in ultimii ani gratie unor antreprenori tineri care si-au dorit sa readuca la viata aceasta marca.

Asadar, daca te numeri printre nostalgici, e clar ca nu e nevoie de prea multe alte motive pentru a-ti achizitiona o bicicleta Pegas. Daca, in schimb, auzi pentru prima oara de Pegas, trebuie sa stii ca s-a investit foarte mult in tehnologie si in inovatie asa incat aceste biciclete sa fie dintre cele mai performante si sa rivalizeze cu marci de renume, insa la preturi mult mai bune.

In plus, sub deviza Bicicletele Pegas cuceresc orasul, reprezentantii brandului vor ca fiecare roman care isi doreste o bicicleta sa aiba in dotare o bicicleta Pegas.

 

De ce sa-ti iei o bicicleta electrica

E clar, pedalatul este cat se poate de sanatos si unde mai pui ca face si piciorul frumos. Asadar, e o optiune ideala pentru cei care vor sa se mentina in forma. Pentru cei mai comozi, insa, si care nu vor sa transpire asa de mult s-a inventat bicicleta electrica. Se strecoara usor prin traficul aglomerat din marile orase si te duce la destinatie cat ai clipi. Mai mult, spre deosebire de un autoturism obisnuit nu polueaza si nici nu trebuie sa cauti pentru ea un loc de parcare, caci o poti depozita aproape oriunde.

Mizand pe nevoia de mobilitate a romanilor, Pegas a scos pe piata bicicleta electrica cu 100 km autonomie. Este vorba despre Pegas Suprem Dinamic, o bicicleta robusta, un fat bike care te vei face remarcat in trafic.

Este o bicicleta hibrid, ceea ce inseamna ca va trebui sa dai ceva la pedale inainte sa te asiste electric. Din motive de securitate in trafic este limitata la 25 de kilometri la ora, insa viteza aceasta este, de multe ori, peste cea pe care o prinde o masina in aglomeratia din oras, asa ca sansele sa ajungi mai repede dintr-un loc in altul sunt cu mult mai mari decat cu un vehicul pe patru roti.

Desi in fisa sa tehnica scrie ca aceasta bicla electrica are o autonomie de 70 de kilometri, testele realizate de bikeri au demonstrat ca poti parcurge chiar si 100 de kilometri cu Pegas Suprem Dinamic. E o bicicleta puternica, rapida si foarte stabila.

Tinand cont de toate aceste date, trebuie sa le dam crezare reprezentantilor brandului care spun ca in curand bicicletele Pegas cuceresc orasul tau!

Cele mai citite

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Klaus Iohannis, vizită oficială în Coreea de Sud. Ce discuții va purta președintele

Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua, în perioada 22-24 aprilie 2024, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitația Președintelui Yoon Suk Yeol. Republica Coreea...

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...
Ultima oră
Pe aceeași temă