Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Beneficii pe care nu le știai despre Tequila

Tequila, băutura pe care majoritatea persoanelor o consumă împreună cu sare și lămâie îți poate aduce mai multe beneficiii decât crezi.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2018 - 18:46

Te poate ajuta să slăbești

Caloriile lichide se pot depune mai ușor decât îți imaginezi. Dar dacă reușești să bei o cantitate moderată de tequila, poți beneficia de proprietățile de pierdere în greutate ale agavinelor, un tip de zahăr din tequila. Nu trebuie confundat cu nectarul de agave.

Ca rezultat, multe dintre calorii trec prin sistem neutilizate, spre deosebire de alte zaharuri alcoolice, care nu sunt prietenoase cu indicele glicemic. De asemenea, este stimulat metabolismul și este încurajată dizolvarea grăsimilor.

Ajută digestia

Un shot de tequila după masă a fost corelat cu ajutorul dat digestiei. Unele persoane cred că un shot înainte de masă revigorează metabolismul și apetitul, iar un shot după masă poate calma și ajuta semnificativ digestia.

 

Ameliorează insomniile

Datorită beneficiilor sale relaxante, tequila poate ajuta la calmarea nervilor și chiar la inducerea somnului pentru cei care suferă de insomnii.

 

Poate scădea riscul dezvoltării demenței

Există mai multe studii care arată o corelație între consumul moderat de alcool, inclusiv tequila, și o incidență mai scăzută a demenței mai târziu în viață.

Nu există mahmureală după consum

Acest lucru este valabil dacă bei tequila 100% din agave. Mărcile mai ieftine sunt completate cu alcool zaharat, care te împiedică să te trezești fără dureri de cap a doua zi.

Comentarii

loading...