9.1 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleBen, de la "Insula Iubirii", acuzat că făcea trafic cu cocaină în...

Ben, de la “Insula Iubirii”, acuzat că făcea trafic cu cocaină în Centrul Vechi

Pollak Bohus suspectat că făcea trafic de droguri în Centrul Vechi al Capitalei sau în zona Alba Iulia, se arată într-un comunicat al DIICOT, preluat de Mediafax.

“La rândul său, inculpatul Cimpoeru Lucian Florin i-a atras în grupare pe inculpaţii Ionescu Constantin Marius, Vasile Giovanni Vicenţio, Mihai Cristian Cosmin şi Pollak Bohus, iar mai apoi, singur, împreună cu/sau prin intermediul inculpaţilor Ionescu Constantin Marius, Vasile Giovanni Vicenţio şi Pollak Bohus a pus în vânzare cocaină, la preţul de 100 euro/gram, în zona Piaţa Alba Iulia şi centrul vechi din municipiul Bucureşti. Sumele de bani obţinute din vânzarea drogurilor de mare risc fiind împărţite între cei patru”, se arată în comunicatul DIICOT.

Procurorii DIICOT au reţinut 33 de persoane după percheziţiile de miercuri ce au vizat clanul Ştoacă din Capitală, suspiciunile fiind de proxenetism şi trafic de droguri.

Printre cei reţinuţi se numără şi Ben, fost concurent al emisiunii “Insula Iubirii”. Ben a participat în ultimul sezon al emisiunii, alături de iubita lui de la acea vreme, Diana. Cei doi s-au despărţit la finalul emisiunii.

Un alt fost concurent al emisiunii “Insula Iubirii”, Bogdan Ghiceanu, a avut probleme în trecut cu legea, fiind reţinut într-un dosar ce viza săvârşirea de infracţiuni informatice şi spălare de bani.

Cele mai citite

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă