Credit foto Shutterstock

Ben Affleck n-are noroc în iubire. Actorul este singur din nou

La cei 48 de ani, Ben Affleck pare să nu-și găsească liniștea atunci când vine vorba de iubire. Actorul i-a spus „adio” partenerei sale, actrița Ana de Armas, după doar 10 luni de relație.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

20.01.2021 - 15:29

10 luni. Atât a durat idila amoroasă a cunoscutului actor Ben Affleck cu tânăra actriță Ana de Armas.

Cei doi s-au cunoscut în 2019, pe platoul de filmare al thrillerului psihologic „Deep Water”. Filmările s-au încheiat în New Orleans, în noiembrie, iar de atunci, ei au fost fotografiaţi împreună cu mai multe ocazii. 

Despărțirea pare să fi fost una amiabilă, motivul fiind unul destul de important mai ales pentru Affleck. O sursă a declarat pentru People că cei doi au luat această hotărâre la telefon, iar dorința de a nu mai forma un cuplu a fost reciprocă:

„Ben nu mai formează un cuplu cu Ana”, a declarat sursa. „S-au despărțit. Relația lor a fost complicată. Ana nu dorea să locuiască în Los Angeles și, evident, Ben trebuie să o facă, deoarece copiii săi locuiesc în Los Angeles. Dorința de a pune punct a fost reciprocă și este ceva complet amiabil”, adaugă o altă sursă.

Fostul soț al lui Jennifer Garner se afla în Los Angeles, iar fosta iubită a lui Bradley Cooper era în Cuba. Cei doi au lămurit toate aspectele legate de relația lor înainte de a lua această decizie. Chiar dacă au pus punct, respectul rămâne:

„Sunt în diferite momente din viața lor; acolo există o profundă dragoste și respect. Ben continuă să-și dorească să lucreze asupra propriei persoane. Are trei locuri de muncă și este un tată prezent pe care copiii se pot baza. Amândoi sunt mulțumiți de ceea ce se întâmplă în viața lor”

Se pare totuși că se poate chiar și la Hollywood ca un fost cuplu să rămână în bune relații:

„Au purtat numeroase discuții despre viitorul lor și au decis de comun acord să se despartă. Însă prietenia lor nu s-a încheiat. Cei doi vorbesc frecvent', spune o altă sursă pentru PEOPLE.

Citește totul despre:

Comentarii