11.8 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021

New York Fashion week săptămâna 13- 17 septembrie

Spectacolele de prezentare pentru sezonul primăvară / vară 2021 au loc în perioada 13-17 septembrie, cu protocoale stricte de siguranță. În loc să aibă spectatori, majoritatea spectacolelor sunt transmise online. Cu toate acestea, unele au loc în afară, cu un public distanțat social și de mai puțin de 50 de persoane. Interviurile cu echipele de beauty s-au mutat pe Zoom pentru a limita cantitatea de oameni din culise.
 
Deoarece modelele defilează și își pun în mod constant măștile și învelișurile de protecție pentru față, artiștii principali de machiaj pentru prezentările de modă se asigură, de asemenea, că aspectul lor este potrivit pentru provocare. Erin Parsons, de exemplu, a machiat pistrui falși cu ruj lichid de lungă durată și a strecurat un balsam de buze simplu pentru Jason Wu.
Și coaforii limitează cantitatea de contact pe care o fac cu modelele. În general, aspectul a devenit mai simplu și mai rapid de realizat decât în anotimpurile trecute.

Profesioniștii în frumusețe, aflați în culise, prezintă în continuare aceleași niveluri de artă incredibilă.
Au reunit un aspect uimitor de păr și machiaj pe care îl putem utiliza la întâlnirile noastre sau în confortul caselor noastre, precum și în fiecare sezon.
 

 
FOTO: Model Maybelline New York
 
Prezentare Jason Wu: Pistrui faux
 
Dintre toate produsele folosite, de care am auzit, pentru a crea pistrui falși, rujul lichid nu a fost niciodată unul – până acum.
 
„Am aplicat ediția Maybelline New York SuperStay Matte Ink Coffee în Espresso Enthusiast și Chai Genius, deoarece modelele trebuiau să poarte măști după aplicare și știam că machiajul nu se va mișca”, a explicat artistul de machiaj Erin Parsons într-o declarație după Spectacolul Jason Wu. Ea a tamponat rujul lichid cu o pensulă cu peri plați, înainte de a peria arcurile modelelor cu un gel transparent pentru sprâncene, pentru a rotunji aspectul discret, de plajă.

Ultima oră
Pe aceeași temă