11.8 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021

MIXA, noul brand L’Oréal România, expert în îngrijirea pielii sensibile

Pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor consumatorilor de pretutindeni, L’Oréal a creat un portofoliu impresionant de brand-uri, organizat în patru divizii strategice, toate având drept scop comun misiunea de a crea frumusețea care mișcă lumea: Divizia de Cosmetică Activă, Divizia Luxe, Divizia Produselor Profesionale și Divizia Produselor de Larg Consum, cea care democratizează produsele pentru o frumusețe accesibilă și sustenabilă.

 

Lansarea brandului MIXA vine în completarea portofoliului de mărci și produse adresate îngrijirii pielii sensibile. Produsele de îngrijire MIXA sunt concepute sub supravegherea experților dermatologi și respectă standarde stricte de formulare. Produsele vor fi disponibile în drogheriile și farmaciile partenere și online.

 

Despre MIXA

Povestea MIXA a debutat în mediul farmaceutic francez, în anul 1924, brandu-ul fiind inițiat și dezvoltat de către doctorul farmacist Roger. Acesta și-a pus în practică experiența farmaceutică, prin combinarea ingredientelor active cu cele tradiționale, pentru a crea un unguent care să amelioreze pielea sensibilă și uscată a mâinilor. De aici s-a născut și numele brandului MIXA care se referă la acțiunea de mixare tradițională. În curs de aproape 100 de ani, portofoliul MIXA s-a extins, de la produse pentru îngrijirea mâinilor, la produse dedicate pielii sensibile a bebelușilor. Astăzi a ajuns să ofere rutine hipoalergenice complete de îngrijire a tenului, a corpului, dar și pentru bebeluși și copii. În prezent, marca franțuzească își consolidează reputația de specialist în îngrijirea pielii sensibile oferind produse care îmbină perfect eficacitatea cu siguranța.  

 

Ultima oră
Pe aceeași temă