21.5 C
București
luni, 26 septembrie 2022
AcasăLifestyleBeautyEsteto Black Friday 2021 - reducerile au început

Esteto Black Friday 2021 – reducerile au început

Esteto Black Friday 2021 a început de pe data de 1 noiembrie şi aduce foarte multe reduceri la produsele existente pe site. Esteto Black Friday 2021 oferă promoţii atât la produsele proprii, cât şi la cele listate în markeplace de către firmele partenere.

Reducerile sunt consistente şi se aplică pentru mai multe categorii de produse existente în cadrul Esteto Black Friday. Vezi toate produsele din oferta Esteto Black Friday 2021 aici: https://www.esteto.ro/black-friday.

Esteto Black Friday 2021 – reducerile au început

Esteto Black Friday 2021 a început încă din data de 1 noiembrie şi oferă preţuri imbatabile la multe dintre produsele existente în site. Atât produsele vândute de esteto, cât şi cele vândute de firmele partenere se bucură de promoţii foarte bune.

Toţi românii sunt invitaţi să se bucure de promoţiile din cadrul Esteto Black Friday, deoarece reducerile nu sunt aplicate doar produselor cosmetice. Reducerile Esteto Black Friday sunt valabile şi pentru Produsele naturiste, Cărţi, Jucării, Bijuterii sau Produse de Fashion.

Esteto.ro ofera cadou produse Alfaparf Milano la comenzile plasate pe site

Alfaparf Group este compania italiană numărul 1 în lume pentru sectorul profesional de înfrumuseţare a părului, poziţie întărită de experienţa construită şi prin colaborările cu profesionişti de renume mondial.

Daca comanzi produse cosmetice din categoriile Îngrijirea părului, Hair styling sau Vopsea de păr şi Oxidant în perioada Esteto Black Friday 2021, primeşti un şampon Alfaparf Milano cadou.

Pentru comenzi de produse cu valoarea cumulată de minim 200 lei vei primi cadou un şampon Alfaparf Milano AbsoluteCleansing Shampoo Hair & Body, 250 ml în valoare de 48 lei.

Pentru comenzi de produse cu valoarea cumulată de minim 350 lei vei primi cadou un şampon Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 1000 ml în valoare de 99 lei.

Primul Black Friday în România

Black Friday s-a făcut cunoscut şi în România în anul 2011. Numărul românilor care au auzit de evenimentul anului în comerţul românesc ajunsese, în 2015, la un procent de 71% în rândul persoanelor din eşantionul evaluat. Conform unei evaluări, cei mai fideli clienţi ai Black Friday ar fi barbaţii şi tinerii între 24 şi 34 de ani. Însă, în ceea ce priveşte site-urile de cosmetice am spune ca femeile sunt cele care cumpără cel mai frecvent.

La primul Black Friday România mediul online a fost blocat, acest eveniment fiind unul dintre principalele momente în care cumpărăturile online au cunoscut cu adevărat notorietatea.

Esteto Black Friday 2021 – preţuri fără egal la mii de produse

Esteto Black Friday 2021 este evenimentul ce asigură preţuri fără egal la mii de produse.

Esteto Black Friday 2021 este deja un fenomen anul, aşteptat de către toţi clienţii, deoarece îşi pot achiziţiona produse la preţuri imbatabile. Magazinele online se pregătesc cu luni bune înainte pentru acest eveniment, pentru a satisface nevoile tuturor oamenilor.

Black Friday România se desfăşoară cu preponderenţă în mediul online, însă a fost adoptat şi de o parte dintre magazine fizice. Intră pe esteto.ro şi alege produsele ce ţi se potrivesc din cadrul campaniei de reduceri Esteto Black Friday!

Cele mai citite

Șase țări care pot fi explorate la prețul unui iPhone 14

Ei bine, fiecare iubitor de Apple este cu siguranță la curent cu lansarea a celui mai recent iPhone14. Fiind unul dintre cele mai bine...

Curtea de Apel menține sechestrul pe bunurile primarului Negoiță în ancheta ROSAL

Curtea de Apel București menține sechestrul pe bunurile primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, în ancheta ROSAL. Curtea de Apel București (CAB) a decis să mențină...

Războiul Rusia – Ucraina. Patriarhul Moscovei susține că un rus care moare în Ucraina e iertat de toate păcatele

Dacă un militar rus moare în "operațiunea specială" din Ucraina, acest sacrificiu "spală toate păcatele pe care o persoană le-a făcut", susține patriarhul Moscovei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă