21.5 C
București
joi, 30 iunie 2022
AcasăLifestyleBeautyCum poți ajunge la salon oricând ai nevoie? Te ajută Stailer!

Cum poți ajunge la salon oricând ai nevoie? Te ajută Stailer!

Viața nu înseamnă numai muncă și probleme. Pentru ca o persoană să poată munci în continuare și pentru a duce o viață bună are nevoie și de câteva momente de respiro, să mai ia câte o pauză din când în când. Cum concediile undeva departe de casă și de toate problemele nu sunt oricând o opțiune, puteți opta pentru variante care sunt mai la îndemână și care pot avea aceleași rezultate.

O vizită la un salon de beauty poate fi ceea ce aveți nevoie pentru zilele în care totul pare prea mult și când munca este extenuantă. Mergi la un salon de beauty și te lași răsfățat de mâinile dibace ale unui stilist, te relaxezi și arăți și extraordinar după. Un boost de energie și de stare de bine de acest fel este necesar deseori și acum nu mai aveți niciun motiv să nu mergeți la salon. Asta pentru că acum puteți realiza orice programare online la salon cu Stailer. Aceasta este o platformă și o aplicație care poate simplifica foarte mult viața.

De ce Stailer este atât de util?

Stailer permite programarea la salon online și din acest motiv poate fi exact ceea ce aveți nevoie. Dacă până acum era necesar să sunați ore în șir la stiliști și la saloane, acum nu mai este cazul. Oricum nu găsiți niciodată loc liber pentru ziua și ora la care aveați nevoie și erau necesare niște compromisuri, învoiri de la muncă și alte schimbări de acest gen.

Acum căutați online stiliștii disponibili pentru ziua și ora la care puteți merge și renunțați la compromisuri, scăpați de bătăi de cap și de inconveniente. Plus că puteți vedea toate informațiile despre stiliști, deoarece nu vă puteți lăsa pe mâna oricui atunci când vorbim despre schimbările de look.

Dacă veți utiliza aplicatia Stailer pentru programari la salon este necesar să creați un cont. Este un proces foarte simplu și pentru a fi completate automat informațiile puteți opta pentru conectarea prin contul de Facebook și în doar câteva secunde aveți acces la aplicație.

Toate informațiile la îndemână

Este important faptul că aveți toate informațiile la îndemână pentru că astfel aveți posibilitatea de a alege. Dacă până acum mergeați la cel care era disponibil și vă putea primi, acum voi decideți care este opțiunea potrivită.

Puteți vedea pentru fiecare stilist lista de prețuri, timpul de lucru, salonul la care activează și chiar poze ale altor lucrări pentru a vedea cum lucrează. Cu Stailer puteți beneficia de programări pentru orice serviciu din sfera beauty, nu doar coafor. Este disponibil atât pentru femei cât și pentru bărbați pentru servicii precum cosmetică, manichiură, coafură, epilat și așa mai departe.

Dintre cele 41 de orașe care s-au alăturat pe lista Stailer, cu siguranță se enumeră și orașul tău printre ele. Poți accesa chiar acum aplicația și sunt mari șansele să găsești un loc liber la salon chiar pentru astăzi când ieși de la muncă.

Bucură-te oricând de serviciile de beauty cu ajutorul Stailer!

Contact:

[email protected]

Cele mai citite

Să-l cinstim pe Don Virgil!

Don Virgil e astăzi minunea prăvălită din cerul tranziției dintre capitalismul sterp și abisul lumii fără povara proprietăților. Ca un zmeu s-a bătut în jurul...

Să-l cinstim pe Don Virgil!

Don Virgil e astăzi minunea prăvălită din cerul tranziției dintre capitalismul sterp și abisul lumii fără povara proprietăților. Ca un zmeu s-a bătut în jurul...

Raperul R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare: ”Ai distrus multe vieți”

R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru trafic sexual. Acesta și-a folosit celebritatea și averea sa timp de decenii...
Ultima oră
Pe aceeași temă