12.8 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăLifestyleBe You Studio detaliază povestea câștigurilor fabuloase obținute de modele

Be You Studio detaliază povestea câștigurilor fabuloase obținute de modele

Pentru cei mai mulți dintre noi videochatul încă este un subiect tabu. Nu știm exact ce se petrecere în cadrul unui studio, dar știm sigur că un astfel de job a devenit unul preferat de către fetele ambițioase din generațiile de tinere. Motivația este una financiară, iar despre cât se câștigă în acest domeniu s-a tot speculat.

Un studio de videochat din București, Be You, demonstrează prin propriul exemplu că există castiguri imense din videochat. Acestea depind în mod strict de fiecare model și de activitatea acestuia. Secretul? Ca în orice alt domeniu, pentru a face performanţă nu există reţete magice, ci doar muncă și perseverență.

Mitul cel mai frecvent – fetele frumoase fac videochat pentru că nu ştiu să facă altceva

Adevărul este că imaginea joacă un rol foarte important, mai ales într-un astfel de domeniu. Poate că nu degeaba fetele au statut de modele. Acestea însă nu trebuie să aibă o siluetă anume, înalte, suple, urmând anumite tipare. În plus, întreaga activitate înseamnă în cele din urmă conversațiile pe care fetele le au cu membrii. Cum totul se desfășoară în afara țării, în cadrul platformelor, conversațiile sunt în limba engleză.

Așadar, nu se poate spune că fetele sunt doar o imagine sau, mai rau, că au ales să lucreze ca modele videochat pentru că altceva nu stiu să facă. Din contră, pentru ca o fată sa aibă succes şi să devină un model de succes trebuie să cunoască foarte bine limba engleză, arta conversaţiei, să aibă vaste cunoştinte generale. În felul acesta, utilizatorii nu se vor plictisi şi vor dori să îşi petreacă cât mai mult timp cu o fată frumoasă şi ironic care se dovedeşte a fi şi desteaptă.

Studioul își asumă trainingul oferit fiecărui model. Diferența aici o face și abordarea fiecăruia dintre ele. Spre exemplu, Be You Studio nu agreează metoda de tip training intensiv. Acest studio a câștigat titlul precum  „Official Preferred Studio” din partea colaboratorilor Cams.Com, fiind singurul studio din România cu această performanță. Același studio a primit premiul de „Training Excellence” în cadrul summitului Bcams din luna noiembrie. Acest titlu se justifică și prin faptul că studioul doreşte ca modelele să fie naturale, să se dezvolte treptat și eficient, nu ca altcineva să tasteze în locul lor, făcând un şablon, un scenariu al conversațiilor în care doar numele personajelor să fie diferite şi în care din păcate modelul să devină doar o imagine, respectiv o marionetă. Odată cu un succes al studioului și fetele, parte din echipă, au parte de avantaje, premii, remunerații pe măsură.

Ce încasări sunt reale și posibil de câștigat în acest domeniu

Concret, domeniul videochat permite șansa de a câștiga foarte bine şi într-un timp scurt. Încasările spectaculoase pot ajunge chiar și la 10.000 $. Astfel de sume sunt reale, dovedite prin încasările pe care fetele le obțin. Desigur, sumele generoase vin pe măsura muncii, a eforturilor depuse în acest sens, un mix de determinare, voință și dorința de a excela. Contează foarte mult cum sunt asimilate toate trucurile şi sfaturile pe care trainerii le oferă modelelor.

Profilul doritoarelor

Candidatele ideale sunt cele care își asumă din start acest job, au între 18 și 35 de ani și multa  voință, după cum se menționează chiar și în cadrul paginii oficiale a unui studio videochat Bucuresti, după exemplul www.beyou-studio.ro. Nu se impune cunoașterea limbii engleze la un nivel superior, studioul le ajută să avanseze. Sunt 3 ture de muncă, cu program flexibil și plata salariului oferit după caz în metode avantajoase.

Nu se poate spune că această piață a fost prea mult studiată, drept urmare în mod oficial nu există statistici, ci doar multe presupuneri. Însă din fericire la ora actuală cele ce vor sa intre in acest domeniu au de unde alege un studio care să permită câștiguri mari, discreție maximă și flexibilitate în ceea ce privește termenii de colaborare. Așadar sunt întrunite toate condițiile pentru care jobul nu este unul stresat, oferă șanse de evoluție, salariile sunt generoase, iar domeniul unul înfloritor.

Be You Studio dispune și de program mixt de motivare. Aici se includ bonusuri diverse, precum și activitățile recreative pentru a răsfăța modelele. O echipă exclusiv de fete ce se bucură împreună atât de realizări profesionale, cât și de timp liber definit de experiențe plăcute, Be You Studio întregește astfel oferta sa de job. Sună interesant și ofertant, drept pentru care doritoarele nu întârzie să apară.

Pentru necunoscători pare greu de crezut, însă în ultimii ani domeniul videochatului a atins un prag de dezvoltare ce implică se pare și summituri/festivități de premiere anuale, unde celor mai bune studiouri de videochat, dar si modelelor, le sunt recunoscute meritele şi performanţele.

 

 

 

Cele mai citite

Zelenski mulțumește SUA pentru ajutorul de 89 de miliarde de euro

Președintele ucrainean Volodymyr Zelenski și alți lideri europeni au mulțumit SUA pentru adoptarea unui proiect de lege de ajutor vital de 89 de miliarde...

Portul Constanța a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, anunță premierul Ciolacu

Portul Constanţa a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, pentru Europa Centrală şi de Est, a anunțat premierul...

Casper Ruud, campion la Barcelona, după o finală câștigată în fața lui Tsitsipas

Norvegianul Casper Ruud a câştigat turneul ATP 500 de la Barcelona, după ce l-a învins în finală pe grecul Stefanos Tsitsipas, în două seturi,...
Ultima oră
Pe aceeași temă