19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleBE THERE: 7 evenimente de sfârșit de august de la care să...

BE THERE: 7 evenimente de sfârșit de august de la care să nu lipsești

Dincolo de fascinanta arhitectură medievală și numeroasele legende locale, capitala Romaniei oferă, de la an la an, zeci de motive să fie vizitată, printre care târguri cu produse artizanale, manifestații culturale, petreceri până la răsarit.

Iată câteva dintre evenimentele de sfârșit de august pe care ți le recomandăm să le treci în agendă: 

Dulce by Bucharest Gourmet Festival 24-26 august, Herăstrău Park/Roaba de Cultură

Primul festival din România care scoate la înaintare cele mai cool și mai tentante truck-uri cu deserturi, de la clătite, gaufre și înghetață, până la placinte și cannoli – tentații care deschid apetitul de sweet street food.

Veți avea de gustat: înghețată, clătite, cannoli, ciocolată, plăcinte, gaufre, gogoși, brioșe, prăjituri diferite. Plus multe alte bunătăți.

Facebook: Dulce by Bucharest Gourmet Festival / Bucharest Food Festival – Gourmet Edition

 

Cu bastonul prin București, 12 august-9 septembrie, duminica, de la 18.00. Punct de plecare intersecția străzilor Armenească cu Semilunei

A.R.C.E.N. organizează, în perioada 12 august-9 septembrie, duminica, de la ora 18.00, traseul cultural „Cu bastonul prin București” | anul 9, ediția de vară, prin zona Cartierului Armenesc: str. Salcâmilor – str. Sf. Silvestru – o invitație la explorare într-o insulă de memorie a Bucureștiului.

Traseul durează două ore și se desfășoară pe străzile: Pasului – Spătarului – Franzelarilor – Silvestru – Armeneasc – Maria Rosetti – Luca Stroici – Viitorului – Salcâmilor – Popa Petre.

Facebook: Cu bastonul prin Bucuresti  

Nocturne de Poezie Contemporană. Poezie, muzică și vin. Până pe 14 septembrie, vinerea, pe terasa blocului Magheru One și în curtea de la Rezidența BRD Scena 9

A.R.C.E.N. și BRD Groupe Societe Generale au deschis de ceva timp sezonul lecturilor de poezie contemporană în București. Lecturile sunt îmbinate cu muzică și jam session, cu dialoguri tematice, dar și cu prosecco și experiențe unice în cele două spații în care se desfășoară evenimentele: terasa blocului Magheru One și curtea de la Rezidența BRD Scena9. Vineri, 24 august, de la ora 21.00, pe terasa Magheru One, are loc cea de-a șasea ediție, alături de Nora Iurga. Acces pe bază de rezervare.

Facebook:Nocturne de Poezie Contemporana

Cinema de vară. Hai #PEPROMENADA

Pe terasa Promenada se văd filme pentru toate gusturile. De la ultimul film din seria Fast and Furios și până la biografia lui Steve Jobs, cinema-ul de vară de #PePromenada îți asigură relaxarea pe toată durata sezonului cald. Accesul este gratuit. Filmele încep de la ora 21:00, după programul de mai jos din ce a mai rămas de văzut: Steve Jobs – 26 august. Țestoasele Ninja – 27 august. Agenți aproape secreți – 2 septembrie. Proiecții oferite de FILM NOW.

Facebook: Cinema de Vara #PePromenada

Sax Show cu Doina Spătaru la Trattoria Rossini Secret Garden  

Trattoria Rossini vă așteaptă vinerea aceasta la încă un live incendiar cu Doina Spătaru, de la ora 20:00. Atmosfera vibrantă și un meniu delicios cu preparate italienești, fructe de mare, deserturi savuroase și vinuri răcite – toate pe frumoasa terasă a restaurantului din apropierea Sălii Polivalente. 

Facebook: LIVE MUSIC | Sax Show cu Doina Spataru

Thesocialite.ro

Vinul.ro

 

 

Cele mai citite

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...
Ultima oră
Pe aceeași temă