Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Baschetbalişti bănuiţi că au apelat la prostituate, trimişi acasă de la Jocurile Asiatice

Comitetul Olimpic Japonez (COJ) a trimis acasă patru baschetbalişti japonezi, după ce aceştia ar fi apelat la serviciile unor prostituate, la Jakarta (Indonezia), unde se desfăşoară Jocurile Asiatice, informează Le Figaro.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.08.2018 - 11:27

COJ a precizat că sportivii au mers, în noaptea de miercuri spre joi, într-un cartier din Jakarta, îmbrăcaţi în echipamentul echipei naţionale, şi ar fi fost abordaţi pe stradă de persoane care furnizau prostituate. Ei ar fi fost îndrumaţi către un hotel din zonă, unde se aflau fetele.

"Simt doar un sentiment de ruşine. Ne cerem iertare în cel mai sincer mod şi începând de acum le vom oferi sportivilor sfaturi detaliate", a declarat Yasuhiro Yamashita, preşedintele COJ, într-o conferinţă de presă.

"Vom decide sancţiunile potrivite în cazul celor patru odată ce vom cunoaşte faptele în ansamblu. Trebuie să facem mai mult pentru a ne asigura ca un astfel de scandal nu se va mai întâmpla", a declarat Yuko Mitsuya, preşedintele Federaţiei Japoneze de Baschet, într-un comunicat.

Comentarii

loading...