15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyle„Barbie” din fitness se lasă greu cucerită

„Barbie” din fitness se lasă greu cucerită

Supranumită de americani și „Barbie a fitness-ului”, Alexa Dellanos este una dintre cele mai fierbinţi apariţii de pe reţelele de socializare. Cu aproape 2 milioane de urmăritori pe Instagram, voluptuoasa regină a fitness-ului atrage atenția în fiecare zi, postările sale adunând zeci de mii de like-uri.

Așa cum era de așteptat, foarte mulți „crai” din showbiz-ul american au încercat să o cucerească pe aceasta. Printre ei, nume celebre din baschet, hochei sau fotbal american, adică personaje importante din NBA, NHL sau NFL, cele mai urmărite competiţii din Statele Unite.

Din păcate pentru aceștia, eforturile lor au fost sortite eșecului, deoarece Alexa nu se lasă uşor cucerită: „Bărbatul care mă va cuceri trebuie să fie sigur pe el, romantic şi spontan. Pare o specie rară, dar sunt sigură există”, a mărturisit „Barbie” pe reţelele de socializare.

Americanii scriu totuşi că Jimmy Garappolo, starul lui San Francisco 49ers, ar fi avut mai mult succes, deşi ambii au negat relaţia.

Recent, ea a postat câteva imagini din ultima sa vacanţă, iar admiratorii săi s-au întrecut din nou în complimente „spumoase”.

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Republica Moldova transmite primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE

Republica Moldova va înainta către Comisia Europeană, la data de 24 aprilie 2024, primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE. Documentul va fi...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...
Ultima oră
Pe aceeași temă