„Barbie” din fitness se lasă greu cucerită

Share

Rl online 0 comentarii

26.02.2020 - 22:59

Supranumită de americani și „Barbie a fitness-ului”, Alexa Dellanos este una dintre cele mai fierbinţi apariţii de pe reţelele de socializare. Cu aproape 2 milioane de urmăritori pe Instagram, voluptuoasa regină a fitness-ului atrage atenția în fiecare zi, postările sale adunând zeci de mii de like-uri.

Așa cum era de așteptat, foarte mulți „crai” din showbiz-ul american au încercat să o cucerească pe aceasta. Printre ei, nume celebre din baschet, hochei sau fotbal american, adică personaje importante din NBA, NHL sau NFL, cele mai urmărite competiţii din Statele Unite.

Din păcate pentru aceștia, eforturile lor au fost sortite eșecului, deoarece Alexa nu se lasă uşor cucerită: „Bărbatul care mă va cuceri trebuie să fie sigur pe el, romantic şi spontan. Pare o specie rară, dar sunt sigură există”, a mărturisit „Barbie” pe reţelele de socializare.

Americanii scriu totuşi că Jimmy Garappolo, starul lui San Francisco 49ers, ar fi avut mai mult succes, deşi ambii au negat relaţia.

Recent, ea a postat câteva imagini din ultima sa vacanţă, iar admiratorii săi s-au întrecut din nou în complimente „spumoase”.

Citește totul despre:

Comentarii