FOTO. Back to school, pentru copii & adolescenți

Dacă ne uităm la prima noastră zi de școală, cu siguranță nu ținuta ne vine în cap. Pentru că moda, pe vremea noastră, înseamna aceeași uniformă. Cel mult un guler de dantele și niște funde care nu întotdeauna ne făceau cinste.

Share

Diana Moldoveanu 0 comentarii

Actualizat: 09.09.2018 - 17:57

Ne place sau nu, moda copiilor s-a schimbat. Și se tot schimbă. Eu una mă bucur, pentru că găsesc inspirație în ținutele lor jucăușe. Apreciez colecția C&A pentru copii pentru bumbacul organic folosit, iar cei de la Reserved au mereu variante care se potrivesc mersului la școală. La H&M găsesc mereu printuri haioase, dar și cele mai utile veste, în timp ce Zara conduce la capitolul accesorii. Indiferent de brandul ales, toate au în comun croielile curate, veselia accesoriilor, versatilitatea pieselor.

În ceea ce privește încălțămintea, aș merge întotdeauna pe calitate și confort, mai ales că joaca este numitor comun la vârsta lor. Îmi place felul în care designerul Mihaela Glăvan a adaptat pentru copii câteva dintre modelele ei emblematice.

Prin urmare, mai jos am selectat câteva piese din noile colecții, care să vă facă viața mai ușoară dacă mergeți în weekend la cumpărături pentru noul an școlar. 

 

 

Comentarii