22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleAvril Lavigne va lansa un nou album de studio pe 5 februarie...

Avril Lavigne va lansa un nou album de studio pe 5 februarie 2019

Artista pop-rock, în vârstă de 34 de ani, a făcut o pauză în cariera ei muzicală după ce a fost diagnosticată cu această maladie care produce efecte debilitante.

Avril Lavigne şi-a anunţat intenţia de a reveni în muzică în luna septembrie, când a lansat şi un nou single, “Head Above Water”.

Miercuri, vedeta canadiană a lansat o a doua piesă nouă, intitulată “Tell Me It’s Over”, şi a dezvăluit data lansării următorului ei album de studio.

Materialul discografic se va intitula “Head Above Water” şi va apărea pe piaţă la 15 februarie 2019, a precizat cântăreaţa într-un mesaj publicat pe Twitter.

Avril Lavigne a contractat boala Lyme în 2014, dar a fost diagnosticată oficial doar câteva luni mai târziu.

Vedeta a creat o fundaţie pentru a promova cercetările medicale asupra bolii Lyme, care este transmisă oamenilor prin muşcătura de căpuşă.

Diagnosticată rapid, boala are, în general, doar efecte limitate, în principal dureri de cap, accese de oboseală şi dureri articulare.

Nedetectată, ea poate să provoace după câteva luni sau mai mulţi ani de incubaţie afecţiuni articulare şi neurologice.

Avril Lavigne şi-a lansat albumul de debut, “Let Go”, în 2002 şi a devenit încă de atunci o artistă foarte apreciată pe plan internaţional. Cel mai recent album al ei, “Avril Lavigne”, al cincilea din carieră, a apărut pe piaţă în anul 2013. Discurile sale s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan mondial.

Cele mai citite

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă