13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialDescopera uimitoarele modele de lux si utilitare marca Mercedes-Benz second hand din...

Descopera uimitoarele modele de lux si utilitare marca Mercedes-Benz second hand din gama premium (P)

Pentru cei care nu stiau, Mercedes reprezinta „indurare” in limba spaniola. Acest nume a fost atribuit marcii de catre Emil Jellinek, omul de afaceri vizionar care a crezut in aceste masini elegante si puternice si le-a facut cunoscute in toata lumea.

Pentru cei care sunt interesati sa achizitioneze un model Mercedes-Benz second hand in stare tehnica ireprosabila, fara a avea griji in privinta documentatiei, in materialul de fata va prezentam cateva dintre modalitatile de a intra in posesia acestuia.

Cum intru in posesia unui Mercedes-Benz second hand?

Dealerul auto Leasing Automobile are o experienta de peste 15 ani in domeniul de auto rulate.

Experienta obtinuta de-a lungul timpului a invatat specialistii companiei ca fiecare client este deosebit.

Astfel, pentru a veni in intampinarea dorintelor si preferintelor acestora, prin intermediul Leasing Automobile puteti intra in posesia unui autovehicul prin urmatoarele modalitati de achizitionare:

  • Masini in rate;

  • Leasing financiar;

  • Comanda auto;

  • Sistem de buy-back;

Vehiculele sunt importate din tarile vestice, cu precadere din Germania si Luxemburg, nu inainte de a beneficia de o inspectie riguroasa.

Toate masinile din parcul auto dispun de documentatia legala si sunt in stare tehnica exceptionala. In cazul in care prezinta defecte majore, modelele respective sunt refuzate, iar daca prezinta defecte minore, sunt reconditionate inainte de a fi scoase spre vanzare.

In parcul auto puteti viziona peste 80 de modele de la diferite branduri: Mercedes-Benz, BMW, Audi, Nissan, Mazda sau Jaguar. Oferta completa o puteti vizualiza pe website la sectiunea Marci Auto.

Tot in cadrul parcului auto online gasiti automobile Mercedes-Benz second hand la promotie.

Pentru proiecte de constructii sau mutari, utilitara Mercedes-Benz Vito fabricata in 2014 si cu rulaj real de 112.000 km este o alegere inspirata.

Transmisia acestui model este pe spate iar motorul este pe Diesel, norma Euro 5.

Eleganta designului impresioneaza chiar si pentru un vehicul de tip utilitar. Spatioasa, dispune de model echipare lang 8 locuri + 1, scaunele fiind individuale.

O parte din dotarile standard includ Navigatie 3d cu harta Romania si Europa, Mp3, Card SD, mufa AUX, jante din aliaj, geamuri electrice, senzori de presiune pneuri, senzori de ploaie, senzori de lumini si multe altele.

De asemenea, pentru cei care isi doresc un model de lux, Mercedes-Benz E 250 este acum la promotie. Fabricata in anul 2003, dispune de motor Diesel de 204 cai putere, 169.000 km reali si norma Euro 5.

Acest model elegant de culoare maro este importat din Germania si dispune:

  • Model echipare avantgard;

  • Inteligent Light System;

  • Tapiterie din piele si material textil;

  • Pilot automat SpeedTronic;

  • Senzori de presiune pneuri;

  • Inchidere centralizata etc.

Toate vehiculele achizitionate prin intermediul oricarei metode de vanzare beneficiaza de revizie tehnica, garantie trei luni/15.000 km si se ofera certificat de buna functionare.

In cazul in care nu puteti pleca cu automobilul dupa ce l-ati achizitionat sau nu va puteti deplasa pentru a intra in posesia sa, compania il livreaza in orice punct din Romania pentru ca dvs sa nu faceti un extra-efort.

Date de contact – Leasing Automobile – Dealer cu AUTOritate

Daca va place un model anume, puteti vizita showroomul din Galati, la adresa Blv. George Cosbuc, nr. 138, telefon 0741 41 44 88. 

Sau din Arad, la adresa Calea Timisorii, nr. 142, telefon 0741 41 44 66. 

Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru orice intrebare cu privire atat la modelele disponibile, cat si la modalitatile de achizitionare.

Ne puteti scrie pe una dintre cele doua adrese de mail:

office@leasingautomobile.ro

officearad@leasingautomobile.ro

Accesati leasingautomobile.ro pentru a vizualiza toate ofertele disponibile.

Cele mai citite

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...

Războiul din Ucraina intră într-o nouă etapă: Operațiunea “Explozia brândușei”

Știrea zilei de ieri: "Rusia bombardează masiv Kievul" nu a luat pe surprindere oamenii cerebrali. Era de așteptat. Putem vorbi despre Crocus, noul Casus...

Se schimbă legea creditelor. Dobânzile nu pot fi mai mult decât dublul sumei împrumutate

Legea care plafonează dobânzile practicate de instituțiile financiare nonbancare și limitează creanțele pe care le solicită recuperatorii a fost votată azi în plenul Camerei...
Ultima oră
Pe aceeași temă