Au început filmările pentru episodul special al serialului „Friends”

Mult așteptatul episod special al serialului „Friends” a intrat în producție. Amânat anul trecut din cauza pandemiei, acesta va fi filmat anul acesta și va fi produs de HBO Max.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

17.01.2021 - 15:02

Actrița Lisa Kudow, interpreta personajului Phoebe, a mărturisit în cadrul podcastului Literally! With Rob Lowe că primele scene din episodul special al serialului „Friends” au fost filmate.

 

„Am filmat deja ceva, așa că sigur o facem, pentru că am filmat puțin”, a declarat actrița.

 

 Lisa a povestit și că în episodul special, cei șase actori nu vor interpreta personajele care i-au făcut cunoscuți.

 „Nu avem un scenariu și nu interpretăm personajele noastre. E pur și simplu o întâlnire a noastră, ceea ce nu se întâmplă foarte des și nu s-a întâmplat niciodată în fața altor oameni de când am terminat filmările, în 2004. Cred că o să fie grozav”, a afirmat Kudrow.

 

După aceste declarații, Lowe, moderatorul podcastului, a întrebat-o pe Lisa: „E pur și simplu o întâlnire acasă la Jen în care mâncați nachos?”.

„Da, asta este”, a glumit actrița. Kudrow a mai precizat și că filmările cu public vor avea lor la începutul primăverii.

Inițial vestea a fost confirmată de actorul Matthew Perry pe Twitter:

„Reuniunea a fost reprogramată la începutul lui martie. Pare că ne așteaptă un an încărcat. Și așa îmi place!”, a dezvăluit actorul.

Citește totul despre:

Comentarii