4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleASPASIA collagen beauty - doza ta zilnică de frumusețe

ASPASIA collagen beauty – doza ta zilnică de frumusețe

Apelăm la diverse tratamente faciale și intervenții pentru a îmbunătăți și păstra un aspect mai tânăr al tenului și suntem la curent cu tot ce apare nou pe acest segment.

În mare parte, rutina zilnică de îngrijire a pielii este dominată de utilizarea externă a diferitelor produse cosmetice – creme, serumuri, măști. Însă acestea nu sunt suficiente pentru a compensa procesul de îmbătrânire care începe în interiorul corpului, din straturile mai profunde ale pielii. Avem nevoie să suplimentăm această rutină, din interior, cu nutrienți, vitamine necesare corpului să susțină regenerarea celulară.

 Îmbătrânirea pielii constă în pierderea treptată a componentelor structurale cheie ale pielii, cum ar fi colagenul și acidul hialuronic. De asemenea, scade capacitatea de luptă împotriva radicalilor liberi nocivi, produși de expunerea la soare, fumat și metabolismul celular intern. 

Colagenul, unul din elementele cheie, reprezintă aproape 30% din toate proteinele organismului și 70% din cele ale pielii, fiind prin urmare, cea mai prezentă proteină din corpul uman. Colagenul conferă celulelor flexibilitate, susținere și stabilitate.

            Producția internă de colagen din organism scade odată cu vârsta, ducând la apariția liniilor fine și a ridurilor. După vârsta de 25 de ani, producția de colagen scade progresiv, până la vârsta de 50 ani fiind redusă aproape la jumătate. Pentru a combate efectul trecerii timpului putem acționa din interior, reconstruind matricea extracelulară constituită în principal din colagen, redând astfel pielii elasticitatea și strălucirea.

 

            Să fim conștiente! Fântâna tinereții nu există! Dar mai nou există ASPASIA collagen beauty, un produs special creat pentru o piele strălucitoare și sănătoasă din interior, care acționează pentru a conferi pielii fermitate, stimulând nivelul de colagen, elastină și hidratare și asigurând protecție împotriva stresului oxidativ.

ASPASIA collagen beauty conține un cocktail de ingrediente care hrănește pielea din interior – colagen, acid hialuronic, biotină, vitamina C și E, zinc. Produsul completează dieta cu ingrediente esențiale pentru reactivarea formării de colagen și acid hialuronic, necesare pentru a îmbunătăți și menține aspectul sănătos al pielii.

ASPASIA collagen beauty este ușor de utilizat, mereu la îndemână. Colagenul lichid este absorbit de intestinul subțire, astfel organismul beneficiază direct și într-un mod eficient de proprietățile sale benefice.

ASPASIA collagen beauty este o soluție buvabilă gata preparată, care se poate consuma direct sau diluată în 100 ml, apă, ceai, suc sau orice alt lichid, fiind ușor de utilizat și mereu la îndemână. Colagenul lichid este absorbit de intestinul subțire, astfel organismul beneficiază direct și într-un mod eficient de propietățile sale benefice.

O modalitate perfectă de a finaliza ritualul zilnic de îngrijire a pielii este Aspasia collagen beauty. Produsul este disponibil în farmacii și online pe www.aspasiabeauty.ro.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă