16.3 C
București
duminică, 17 martie 2024
AcasăLifestyleAsistenta personală a ducesei Meghan a demisionat subit

Asistenta personală a ducesei Meghan a demisionat subit

O sursă de la palatul Kensington, reşedinţa oficială a ducilor de Sussex, a comentat pentru publicaţia britanică Daily Mail că asistenta, identificată doar ca Melissa, “este o persoană foarte talentată”, care a avut “un rol crucial în succesul nunţii regale”, ce a avut loc pe 19 mai.

Potrivit altor surse, Melissa a fost însărcinată să se ocupe de “eşecul Markle”, sprijinind-o pe fosta actriţă în pregătirile acesteia pentru nunta regală, potrivit The Sun. La momentul respectiv, imaginea acesteia fusese afectată după ce tatăl ei, Thomas Markle, a comentat în presă despre posibilitatea de a participa la nunta fiicei sale. În cele din urmă, acesta a absentat de la eveniment, după ce a suferit un infarct, iar Meghan a fost condusă la altar de socrul său, prinţul Charles.

Contactat de publicaţia People, biroul de presă al prinţului a refuzat să comenteze informaţia despre demisia Melissei, care ar fi luat prin surprindere pe toată lumea.

În luna februarie, ducesei Meghan i s-a alocat primul angajat dedicat, Amy Pickerill, transferată de la biroul de presă de la palatul Kensington la biroul personal al prinţului Harry.

Ca nouă asistentă personală a prinţului Harry, aceasta o ajută şi pe ducesa Meghan în timpul ieşirilor publice şi la activităţile sale oficiale.

Informaţia despre această demisie a apărut în presa britanică după ce s-a scris şi despre faptul că regina Elizabeth l-a avertizat pe prinţul Harry că Meghan are o atitudine “dificilă”. Surse au declarat că Meghan ar fi vrut să poarte în ziua nunţii o anumită tiară, dar decizia finală în acest sens a fost a reginei.

Potrivit unei noi biografii a prinţului Charles, “Charles at Seventy”, de Robert Jobson, regina l-ar fi avertizat pe prinţul Harry că Meghan trebuie să îşi controleze atitudinea faţă de angajaţi şi să respecte “protocolul de familie”.

Pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunţat că ducesa Meghan de Sussex, în vârstă de 37 de ani, este însărcinată, iar copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naşte în primăvara lui 2019. Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai, după o relaţie de doi ani.

Cele mai citite

România a introdus un sistem nou de declarare a mărfurilor la export

România a introdus un sistem nou de declarare a mărfurilor la export, o soluție modernă pentru efectuarea controalelor vamale, mai rapid și eficient, a...

BEC a respins protocolul Alianței Dreapta Unită. Alianța era necesară pentru ca USR, PMP și Forța Dreptei să candideze împreună

Biroul Electoral Central (BEC) a respins protocolul de constituire a Alianței Dreapta Unită (USR, Forța Dreptei și PMP), în urma unei reclamații pe care...

Ultima zi de alegeri prezidențiale în Rusia. Pentru a masca absenteismul, propaganda Kremlinului anunță că rușii au votat online

Duminică dimineață, la începutul zilei a treia (ultima) de alegeri prezidențiale în Rusia, prezența fizică la urne depășea cu puțin 50 la sută din...
Ultima oră
Pe aceeași temă