13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleAsigura-ti city break-ul perfect cu ajutorul serviciilor de inchirieri auto Cluj!

Asigura-ti city break-ul perfect cu ajutorul serviciilor de inchirieri auto Cluj!

 

Pachetele de city-break oferite de firmele de turism sunt tot mai cerute de catre turistii romani, motiv pentru care sansele sa ajungi in Capitala Ardealului cu autocarul, trenul sau pe calea aerului sunt foarte mari. In aceasta situatie, ofertele de inchirieri auto Cluj sunt solutia optima atunci cand doresti sa ajungi rapid si in siguranta deplina la hotel sau pensiune si apoi sa vizitezi toate punctele de interes pe care le-ai inclus in planul de vacanta. Pe deasupra, aceasta rezolvare este ideala si pentru grupurile de pana la 9 persoane, firmele de inchirieri auto din Cluj fiind pregatite sa iti puna la dispozitie si microbuze cu 8+1 locuri care sa ofere tuturor pasagerilor confort, siguranta si o economie notabila a costurilor de transport.

Eficienta, mobilitatea, siguranta si confortul sunt considerentele pe care le luam in calcul indiferent de alegerea pe care trebuie sa o facem, iar acestea joaca un rol chiar mai important atunci cand trebuie sa efectuezi o calatorie cu un scop bine definit. In acest sens, companiile de inchirieri auto Cluj iti pun la dispozitie servicii performante care se adreseaza necesitatilor tale de transport, fie ca mergi cu sotia, familia, grupul de prieteni sau colegii de la birou.

In cazul in care deja ai ales din flota de masini a firmei de inchirieri auto Cluj modelul potrivit pentru specificul calatoriei si numarul de persoane, citeste randurile de mai jos pentru a descoperi cateva obiective turistice foarte interesante pe care le vei putea vizita in vacanta pe care ai organizat-o.

 

Salina Turda

Daca ai ales o masina pusa la dispozitie de una dintre companiile de inchirieri auto din Cluj, atunci este absolut obligatoriu sa treci si pe la Salina Turda, un adevarat muzeu al mineritului in sare din Transilvania. Pe langa privelistile impresionante, in interiorul salinei vei gasi un lift cu pereti de sticla, o pista de minigolf si doua de minibowling, un teren de sport si un amfiteatru cu  o capacitate 180 de locuri, care poate gazdui concerte si alte evenimente culturale. Pe langa aceste facilitati, in Salina Turda mai functioneaza si un carusel, care ofera o imagine de ansamblu a Minei Rudolf, si un lac subteran pe care poti face o plimbare cu barca.

 

Castelul Banffy din Bontida

In comuna Bontida, localitate situata la circa 30 de kilometri de Cluj Napoca, se afla ansamblul arhitectonic ridicat de familia Banffy. Nucleul complexului de edificii este renascentist, extinderile si modificarile ulterioare fiind facute in secolul al XVIII-lea in stil baroc, iar in secolul al XIX-lea in stil neoclasicist si romantic. Supranumit si “Versaille-ul Transilvaniei”, acest castel este unul dintre punctele de atractie ale zonei pe care nu le poti exclude din lista, mai ales daca ai la dispozitie o masina din oferta de inchirieri auto Cluj.

 

Cheile Turzii

Daca printre pasiunile tale se regasesc si drumetiile, atunci trebuie sa ajungi la Cheile Turzii. Situate in extremitatea estica a Apusenilor, acestea au aproximativ 2 kilometri in lungime. Zona ofera o varietate de forme de relief petrografic cu grote de eroziune, colturi stancoase, grohotis, poteci line si pereti abrupti, vegetatie abundenta si o multitudine de specii de animale. Printre raritatile faunei, la Cheile Turzii poti vedea variate specii de lilieci, pesti, reptile si amfibieni.

Daca vrei sa profiti de servicii de inchirieri auto in Cluj, gandite si oferite cu profesionalism pentru a-ti asigura un city-break de neuitat, apeleaza la FocusRent! Cu o experienta de peste 12 ani pe piata de inchirieri auto in Cluj, Bucuresti si Otopeni, FocusRent iti ofera transparenta totala a costurilor, masini mai noi de 5 ani si un sistem de rezervare si asistenta disponibil 24/7.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă